Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 10 Ιουνίου 2022

(Video) Τελετή λήξης στο ΚΔΑΠ Kinesis

Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Kinesis
Την Τετάρτη 8 Ιουνίου στις 19:00 υποδεχτήκαμε στην δομή μας, Εθνικής Αντίστασης 27 γονείς και φίλους για την τελετή λήξης της χρονιάς. Η έναρξη έγινε με τα παιδιά του καλλιτεχνικού τμήματος που μας ζωγράφισαν υπό τους ήχους του τραγουδιού "Τα παιδιά ζωγραφίζουν στον τοίχο" και στη συνέχεια με το χορευτικό "Ας κρατήσουν οι χοροί" με τη συνοδεία των εκπαιδευτικών μας και των προπονητών μας.

Ακολούθησαν χορευτικά από το τμήμα της ρυθμικής, του μοντέρνου και του κλασικού χορού, της zumba, παρουσίαση καράτε και η γιορτή ολοκληρώθηκε με την παρουσίαση των τμημάτων της ενόργανης. 

Το ένθερμο χειροκρότημα των καλεσμένων μας, απέδειξε ότι ο κόπος μιας ολόκληρης χρονιάς είχε αποτέλεσμα, κάτι που γέμισε με χαρά και χαμόγελα τα παιδιά μας. 

Ευχαριστούμε πολύ τους γονείς για τη συνέπεια, υπομονή και την άψογη συνεργασία τους καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Σας ευχόμαστε ένα όμορφο και καλό καλοκαίρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.