Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 10 Ιουνίου 2022

Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Κιλκίς στο “Belles Historic Trail”

Δελτίο τύπου Συλλόγου Δρομέων Υγείας Κιλκίς
“Belles Historic Trail”: Ένας καινούργιος αγώνας στο αγαπημένο μας βουνό από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Νέου Πετριτσίου. Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Κιλκίς δεν θα μπορούσε να λείψει τόσο γιατί το Νέο Πετρίτσι είναι στη γειτονιά μας όσο και γιατί ο Τεχνικός Διευθυντής του αγώνα ο Αλέξανδρος Σαμαράς είναι και αθλητής του συλλόγου μας.

Συγχαρητήρια αξίζουν σε όλους τους συντελεστές της διοργάνωσης για την συντήρηση και ανάδειξη νέων μονοπατιών στην περιοχή και για τον σχεδιασμό της διαδρομής που άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις.

Απόλυτα επιτυχημένη διοργάνωση, του Πολιτιστικού Συλλόγου Ν.Πετριτσίου, σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Σερρών και Αθλητική Πολιτιστική Δράση Σιντικής.

Οι δύο διαδρομές 21,1 km και SULTANITSA TRAIL RUN 8,1 km κάλυψαν όλα τα γούστα!

Στα 21,1 km ο Άγγελος Αμανατίδης για άλλη μια φορά τερμάτισε πρώτος, με καταπληκτικό χρόνο 2:02:46, ενώ συμμετείχαν οι Ιωαννίδης Χρήστος, Δραγανίδης Τάσος, Τσαπαρίδης Νίκος, Πουδούρης Παναγιώτης, Τσιμπούκας Θεόδωρος, Κεφαλάς Χρήστος, Χαραλαμπόπουλος Χάρης, Σιώτης Γιώργος, Γιοβαντσάκης Λάκης και Ρουγκιωτης Γιώργος.

Στα 8,1 km η Μαρία Στάμου τερμάτισε 1η γυναίκα και 3η γενικής κατηγορίας με χρόνο 1:08:14 ενώ συμμετείχαν οι Μωυσίδης Αλέξανδρος, Ναλμπάντης Δημήτρης ,Μιχαηλίδης Γιώργος, Μιχαηλίδης Άκης, Χνιτίδης Γεώργιος, Καρτσώνη Ελένη, Βορρές Θάνος, Μακρυσόπουλος Γιάννης, Ζαμπέλη Ευφροσύνη, Αναστασιάδης Νίκος.

Πολλά τα χαμόγελα, μεγάλη η προσπάθεια απ' όλους, για να μας προσφέρουν μια ξεχωριστή εμπειρία.

Στην Καστοριά, στον τόπο με τη μακραίωνη, πολύπαθη ιστορία, όπου η ομορφιά ξεχειλίζει & τα ορεινά μονοπάτια απλώνονται, η Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση (Κοιν.Σ.Επ Δίκτυο Μονοπατιών) «Το Αέναον – neverest», διοργανώσε τον αγώνα «Kastoria View Trails» 11 km.

Η Νάντια Μπουρλούκα και ο Θανάσης Καραμανίδης απόλαυσαν με επιτυχία την διοργάνωση.

Συγχαρητήρια σε όλους, καλή αποκατάσταση και καλή συνέχεια.















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.