Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 10 Ιουνίου 2022

Επίσκεψη Γ. Φραγγίδη σε υπηρεσίες πρόνοιας του Δήμου Κιλκίς

Δελτίο τύπου Γ. Φραγγίδη
Την Πέμπτη 9 Ιουνίου 2022 ο Βουλευτής Γιώργος Φραγγίδης πραγμα τοποίησε επίσκεψη στο τμήμα Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Κιλκίς, συνοδευόμενος από την Έλλη Φρεγγίδου ψυχολόγο και μέλος της ΚΠΕ του ΠΑΣΟΚ. Εκεί ενημερώθηκε από την Διευθύντρια της Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Κιλκίς κ. Στέλλα Ξάκη για την λειτουργία και τις παρεχόμενες υπη ρεσίες της Πρόνοιας ενώ συνομίλησε και με εργαζόμενους του προγράμματος “Βοήθεια στο Σπίτι”. Παράλληλα συναντήθηκε και ενημερώθηκε από τον αρμό διο Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Προστασίας κ. Θεοδωρίδη Δημήτριο.

Στην συνέχεια, ο Βουλευτής βρέθηκε στον χώρο διεξαγωγής covid test που πραγματοποιούνται σε χώρο απέναντι από το κτήριο του Δημαρχείου Κιλκίς από τις υπηρεσίες του ΕΟΔΥ και συνομίλησε με τους εργαζόμενους .

Κλείνοντας την επίσκεψη του, και μετά την ενημέρωση που του έγινε, ο Βουλευτής κατανόησε την αναγκαιότητα δημιουργίας Φιλοξενίου Ευπαθών Κοινωνικών Ομάδων και τη δημιουργία Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων (ΚΗΦΗ). Από την πλευρά του δεσμεύτηκε για τις ενέργειες και παρεμβάσεις που απαιτούνται ,ώστε να συνδράμει στην προσπάθεια των υφι στάμενων δομών και του προσωπικού τους για την καλύτερη και ποιοτικότερη παροχή υπηρεσιών προς του πολίτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.