Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 10 Ιουνίου 2022

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Παρασκευή 10/6/2022, 5:53 μ.μ.

Σύλληψη για κλοπή
Συνελήφθη επ’ αυτοφώρω χθες (9 Ιουνίου 2022) τα ξημερώματα σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, με τη συνδρομή και των αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, ημεδαπός άνδρας, καθώς κατελήφθη τη στιγμή που προσπαθούσε να αφαιρέσει αντικείμενα από το εσωτερικό οχήματος. 

Από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι το απόγευμα της προηγούμενης ημέρας στην Κατερίνη, αφαίρεσε μέσα από όχημα ημεδαπού μία τσάντα που περιείχε το χρηματικό ποσό των 70 ευρώ και διάφορα προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα. Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του συλληφθέντα βρέθηκαν τα κλοπιμαία και αποδόθηκαν στον νόμιμο κάτοχό τους.

Εξιχνιάσεις κλοπών 

- Από το Τμήμα Ασφάλειας Πέλλας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπής γυναίκας και ανήλικου ημεδαπού, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, το απόγευμα της 16ης Μαρτίου 2022 σε περιοχή της Πέλλας, εισήλθαν σε κατάστημα προσποιούμενοι τους πελάτες και με την μέθοδο της απασχόλησηςαφαίρεσαν έναν φορητό υπολογιστή, αξίας 899 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση τηςυπεύθυνης του καταστήματος.

- Από το Τμήμα Ασφάλειας Βέροιας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός ημεδαπού άνδρα και μίας ημεδαπής γυναίκας, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, χθες (9 Ιουνίου 2022) το πρωί σε περιοχή της Ημαθίας, αφαίρεσαν απόσταθμευμένο όχημα σε αύλειο χώρο καταστήματος, συνολικά 45 κιλά χαλκού αξίας 300 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση του ιδιοκτήτη του καταστήματος.

Εξιχνίαση απάτης

Από το Τμήμα Ασφάλειας Πέλλας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού άνδρα, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, τον Ιανουάριο του 2022, άγνωστο άτομο με το πρόσχημα πώλησης μηχανήματος έργων μέσω αγγελίας στο διαδίκτυο, απέσπασε από παθόντα χρηματικό ποσό 1.680 ευρώ, το οποίο καταβλήθηκε σε τραπεζικό λογαριασμό του προαναφερόμενου ημεδαπού.

Σύλληψη ατόμου που ενέχεται σε περίπτωση παράνομης μεταφοράς αλλοδαπών

Οι συντονισμένες ενέργειες αστυνομικών του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, οδήγησαν στη σύλληψη νεαρού αλλοδαπού, που ενέχεται σε περίπτωση παράνομης μεταφοράς ομοεθνών του.

Συγκεκριμένα, μεσημβρινές ώρες χθες (09-06-2022), αστυνομικοί της προαναφερόμενης Υπηρεσίας, εντόπισαν στην Εθνική Οδό Καβάλας - Θεσσαλονίκης (κόμβος Κερδυλλίων), Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο με οδηγό τον συλληφθέντα, στο εσωτερικό του οποίου βρέθηκαν τέσσερις (4) αλλοδαποί που στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων.

Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του από το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Θέρμης, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.