Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 10 Ιουνίου 2022

Τα νέα της Ακαδημίας "Αλέξανδρος" Κιλκίς (10/6/2022)

Δελτίο τύπου Ακαδημίας "Αλέξανδρος" Κιλκίς

Κλέβει τις εντυπώσεις το Baby Swimming
Το Baby Swimming αποτελεί μια ξεχωριστή εμπειρία για τα βρέφη, καθώς έχουν την πρώτη τους επαφή με το υγρό στοιχείο. Προσφέρει εξοικείωση με το νερό, βελτιώνει την καρδιοαναπνευστική λειτουργία, δίνει επιπλέον χαρά και ευεξία στο βρέφος.

Δημιουργεί τέλος δεσμούς εμπιστοσύνης μεταξύ γονέα και βρέφους! Κάθε Δευτέρα και Τετάρτη στις 17.40 το απόγευμα στο Alexandros Sports Center.

Φιλικά με Αχιλλέα Τριανδρίας

Ο Αχιλλέας Τριανδρίας έκανε το ταξίδι μέχρι το Κιλκίς και επισκέφθηκε την Κυριακή το Αθλητικό Κέντρο του Αλέξανδρου Κιλκίς. Η Ακαδημία μας υποδέχθηκε την αντίστοιχη της Θεσσαλονίκης, με τα τμήματα «Μπάρτσα», «Μίλαν», «Μαρσέιγ», «Λυών», «Φιορεντίνα» και «Παρί» να αντιμετωπίζουνε τα αντίστοιχα ηλικιακά τμήματα του Αχιλλέα.

Ωραίο ποδόσφαιρο από όλα τα παιδιά, με πολλά γκολάκια, και στη συνέχεια ανάσες δροσιάς στις πισίνες του Alexandros Sports Center.

Ο Αλέξανδρος Κιλκίς ευχαριστεί την Ακαδημία του Αχιλλέα Τριανδρίας που τον τίμησε με την παρουσία της.

Aqua Fun στο Alexandros Sports Center

Μπορεί οι παραλίες να απέχουν αρκετά από το Κιλκίς, ΄/όμως οι πισίνες είναι ακριβώς δίπλα σας! Το Alexandros Sports Center ανοίγει καθημερινά τις πύλες του για το κοινό καθημερινά από τις 10 το πρωί ως τις 15.30 το μεσημέρι, και τα σαββατοκύριακα από τις 10 το πρωί ως τις 21.00 το βράδυ.

Ξέφρενη διασκέδαση πάντοτε υπό την επιτήρηση ναυαγοσώστη, ατελείωτες ανάσες δροσιάς, μέσα σε ένα όμορφο και ασφαλές περιβάλλον.

Στην Εθνική Μεσογειακή Ομάδα ποδοσφαίρου ο Τάσος Συμεωνίδης

Ο Τάσος Συμεωνίδης στα "Λιονταράκια" του Αλέξανδρου Κιλκίς! Ο Τάσος Συμεωνίδης Πρωταθλητής στην Κ19 του Παναθηναϊκού, και ο Τάσος Συμεωνίδης στην Εθνική Μεσογειακή Ομάδα Ποδοσφαίρου.

Περηφάνια για το δικό μας παιδί που θα φορέσει τα γαλανόλευκα στους 19ους Μεσογειακούς Αγώνες που θα διεξαχθούν από τις 25 Ιουνίου ως τις 6 Ιουλίου στο Οράν της Αλγερίας.

Καλή επιτυχία σε όλη την ελληνική αποστολή.

Ξεκίνησε το Aqua Fitness

Το Aqua Fitness με εκπαιδευτή τον Κωνσταντίνο Σωτηριάδη ξεκίνησε για άλλη μια χρονιά στο Alexandros Sports Center.

Κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Πέμπτη στις 20.00 μπαίνουμε στην πισίνα, και γυμναζόμαστε με ένα μοντέρνο ασκησιολόγιο.

Συμμετοχή σε τουρνουά του ΑΟΠ

Στο τουρνουά του Α.Ο. Πολυκάστρου έλαβε μέρος ο Αλέξανδρος Κιλκίς με την Κ12 «Μάντσεστερ». Τα παιχνίδια διεξήχθησαν στο γήπεδο του Πευκόδασους, με την ομάδα του κ. Ορμανίδη να είναι εντυπωσιακή, κερδίζοντας με 3-0 τον οικοδεσπότη ΑΟΠ και με 5-0 τον Ντίνο Κούη.

Επίσης ευκαιρία είχαν για παιχνίδι και τα «Λιονταράκια» που έπαιξαν με την Κ6 του ΑΟΠ, έτρεξαν πολύ, και έβαλαν πολλά γκολάκια, προσφέροντας θέαμα στον κόσμο.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.