Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 11 Μαΐου 2022

To 2ο «Αλιγκάρι Bike» το Σάββατο 14 & Κυριακή 15 Μαΐου 2022

Το 2ο «Αλιγκάρι Bike» με την συμμετοχή της Ομοσπονδίας Ποδηλασίας θα γίνει το ερχόμενο διήμερο Σάββατο 14 και Κυριακή 15 Μαΐουστα Μεγάλα Λιβάδια, στο δάσος του όρους Πάικου. Μία διοργάνωση με αγώνες και συμμετοχή από αθλητές όλων των ηλικιών από επίσημους ποδηλατικούς συλλόγους , αλλά και τη δυνατότητα απλής μη αγωνιστικής συμμετοχής για τους λάτρεις του ποδηλάτου κάθε ηλικίας όπωςοικογένειες, παιδιά, νέοι, ενήλικες κλπ. 

 Σύμφωνα με το πρόγραμμα της Εθνικής Ομοσπονδίας Ποδηλάτου (ΕΟΠ) οι αγώνες ξεκινούν το Σάββατο 14 Μαΐου όπου θα γίνει η ανάβαση Μεγάλων Λιβαδίων με εκκίνηση από τη Γουμένισσα. Την Κυριακή 15 Μαΐου στο πανέμορφο οροπέδιο των Λιβαδίων στα 1250 μέτρα υψόμετρο, θα γίνουν οι αγώνες ορεινού ποδηλάτου (mountain bike) που περιλαμβάνει διαδρομές για παιδιά και για έφηβους, αλλά και κατηγορίες κορασίδων, νεανίδων και γυναικών. 

Επιπλέον εκτός αγωνιστικού διαγωνισμού προβλέπεται και η «οικογενειακή διαδρομή» για παιδιά, οικογένειες, νέους, νέες κάθε ηλικίας. Το μεσημέρι της Κυριακής οι τοπικοί πολιτιστικοί σύλλογοι Γυναικών Λιβαδίων «οι Αρμάνες» και Μεγαλολιβαδιωτών Πάϊκου Θεσσαλονίκης θα παρουσιάσουν στην πλατεία παραδοσιακούς χορούς. Την εκδήλωση συνδιοργανώνουν ο Σύλλογος Μεγαλολιβαδιωτών Πάϊκου Θεσσαλονίκης, και υποστηρίζουν η HELEXPO, η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, ο Δήμος Παιονίας, ο Εμπορικός Σύλλογος Γουμένισσας, το Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος-Τμήμα Διοίκησης Μάρκετινγκ και Τουρισμού, και οι επιχειρήσεις της περιοχής «Νερά Μακεδονίας», Βιομηχανία Γάλακτος «Λύκας» καθώς και τα Οινοποιεία Αιδαρίνη, Βαλτάρα, Γεροβασιλείου, Χατζηβαρίτη και Τσάνταλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.