Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2022

Τα νέα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλεξανδρος" Κιλκίς

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλεξανδρος" Κιλκίς
Τεσσάρα για τον Αλέξανδρο Κιλκίς
Άκρως εντυπωσιακός ο Αλέξανδρος Κιλκίς επιβλήθηκε με 4-0 στο Δημοτικό Στάδιο της Μεγάλης Στέρνας το μεσημέρι της Κυριακής, φτάνοντας έτσι στους 13 βαθμούς στο πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Μιχάλη Αναστασιάδη ήταν πολύ καλή σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού, παρόλα αυτά βρήκε τα τέρματα της νίκης στο δεύτερο ημίχρονο, καθώς στο πρώτο μισό είχε τις φάσεις, αλλά υστέρησε στην τελική προσπάθεια.

Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο Κότσι με άμεση εκτέλεση φάουλ άνοιξε το σκορ, ενώ στην συνέχεια ανέλαβε δράση ο Γκαμπριντασβίλι που έφτασε στο χατ τρικ. Σκόραρε στο 72' έπειτα από ασίστ του Γρηγοράκη, ενώ λίγο αργότερα ήταν στο κατάλληλο σημείο για να στείλει έπειτα από απόκρουση τη μπάλα στα δίχτυα.

Λίγο πριν το φινάλε ολοκλήρωσε το χατ τρικ ύστερα από ωραία συνεργασία σε στατική φάση.

Η ομάδα του Αλέξανδρου είχε επίσης και τέσσερα δοκάρια με τον Μπατσέλλι να βρίσκει δύο φορές την δοκό, και από μία οι Δεσποινίδης και Σιδηρόπουλος.

Αριστες εντυπώσεις στο τουρνουά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Την ευκαιρία και την χαρά να συμμετάσχει σε ένα ακόμη δυνατό τουρνουά είχε ο Αλέξανδρος Κιλκίς, που έλαβε μέρος στην γιορτή που διοργάνωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στα γήπεδα του Μακεδονικού και των Λεόντων.

Η Κ13 και η Κ12 «Μάντσεστερ» εκπροσώπησαν την Ακαδημία σε αυτό το πολύ όμορφο απόγευμα Κυριακής, σε ένα άκρως ανταγωνιστικό και πετυχημένο τουρνουά, στο οπο΄πιο έλαβαν μέρος δυνατές και ποιοτικές Ακαδημίες που ανήκουν στο επίσημο δίκτυο του Δικέφαλου.

Έξι παιχνίδια των 13 λεπτών έδωσαν οι ποδοσφαιριστές του Κωνσταντίνου Ντουντούκη, αντιμετωπίζοντας κατά σειρά, τον Πρωτέα, τον ΠΑΟΔ, τους «Μπέμπηδες», τον ΠΑΟΚ, το Π.Κ. Κοζάνης, την Pro Soccer Academy (η Κ13), και την Ακαδημία Γιώργου Κούδα (η Κ12).

Οι κ.κ. Ντουντούκης και Μούρος κατεύθυναν τις ομάδες του Αλέξανδρου Κιλκίς, και έβγαλαν χρήσιμα συμπεράσματα. Το επίπεδο ήταν ιδιαιτέρως υψηλό, ο ρυθμός των παιχνιδιών γρήγορος, και το θέαμα που προσέφεραν οι ποδοσφαιριστές όλων των ομάδων αντάξιο του τουρνουά. 

Συγχαρητήρια σε όλους.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.