Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2022

Τα νέα του Κιλκισιακού - 31/1/2022


Αγωνιστικό Σαββατοκύριακο A.O. Κιλκισιακού (Ακαδημίες) 29-30/01/2022

Κ13: ΠΑΟΚ - Α.Ο. Κιλκισιακός 2ος Όμιλος ΕΠΣ Μακεδονίας
Δυνατή η αναμέτρηση στην κατηγορία Κ13, καθώς η ομάδα του κ. Σωτηριάδη αντιμετώπισε τον ΠΑΟΚ, στα γήπεδα Planet στη Θεσσαλονίκη.

Σημαντικό είναι, πως τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να πάρουν εμπειρίες, παίζοντας με μια πολύ καλή ομάδα και η προσπάθεια τους αυτή, μόνο ικανοποιημένο μπορούσε να αφήσει τον προπονητή της.

Ευχαριστούμε τον ΠΑΟΚ για την φιλοξενία και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα.

Κ15: Α.Ο Κιλκισιακός - AMΠΣ Διάπλασις 4ος Όμιλος ΕΠΣ Μακεδονίας

Μετά από ενάμισι σχεδόν μήνα, η Κ-15 επέστρεψε στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις με νίκη απέναντι σε ένα αξιόμαχο αντίπαλο με σκορ 2-1 ανατρέποντας το εις βάρος της 0-1 του πρώτου ημιχρόνου που προήλθε μετά από αυτογκόλ.

Σημαντικό για τον προπονητή, η προσωπικότητα που βγάζουν οι νεαροί ποδοσφαιριστές καθώς πέτυχαν για 3ο σερί εντός έδρας παιχνίδι να ανατρέψουν το σκορ του πρώτου ημιχρόνου και να πάρουν την νίκη.

Ευχόμαστε στην ΑΜΠΣ Διάπλαση, καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.