Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2022

Νίκη Ευκαρπίας: "Μπάμ με μεταγραφές από το πάνω ράφι"

Η σοβαρή προσπάθεια που γίνεται τα τελευταία 3 χρόνια στην Ευκαρπία φαίνεται δια γυμνού οφθαλμού, οργάνωση και προγραμματισμός με πλάνο για τα επόμενα χρόνια. Αυτό φαίνεται και από της μεταγραφικές κινήσεις που έγιναν, 6 νέοι παίκτες σε ένα είδη πλήρες ροστερ από πριν, οι 2 εξ αυτόν από την Γ εθνική.


Με καταγωγή από Σάντα 20 ετών Χρήστος Ηλιάδης με θητεία στον Μακεδονικό Λητής, Ποντιακό νέα Σάντας, Κιλκισιακό, μέχρι πρότινος Θερμαϊκό θερμής Γ' Εθνική.


Γιώργος Αμανατίδης με καταγωγή από την Τέρπυλο, 22 ετών είχε αγωνιστή και στο παρελθόν στην Νίκη, όπως στον Ερμή Τερπύλλου Λεβέντη Λεβεντοχωρίου Ελπίδες Κιλκίς και Αναγέννηση Πλαγιάς από όπου μεταγράφηκε στην ομάδα της Ευκαρπίας . Αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις του κέντρου.


Παπαδόπουλος Πρόδρομος με καταγωγή από την Κρηστώνη 25 ετών αριστεροπόδαρος επιθετικός είχε αγωνιστεί και στο παρελθόν στην Νίκη.
Στον ΠΑΟΚ Κρηστώνης στην Αναγέννηση Πλαγίας, στον Ηρακλή Κοιλαδίου , Ατρόμητος Χαλκερού, Μυρμιδόνες Καβάλας και ΠΑΟΚ Καβάλας .


Δημήτρης Φυλακτάκης. από τον Ηρακλή Αργυρούπολης , 29 χρόνων ένα κύπελλο Ε.Π.Σ. Καστοριάς με ΑΟ Κάστωρ Δ' και Γ' εθνική, έχει αγωνισθεί στον ΠΑΟΚ Κρηστώνης , Εθνικό Ν. Αγιονερίου και Αλέξανδρο Κιλκίς.


Απόστολος Ξυγαλατάς με καταγωγή από Καστανιές όπου είχε πάρει και πρωτάθλημα με τον ΑΟ Καστανιών . Είναι 25 ετών έχει αγωνιστεί στον Ήλιο Ηλιλούστου και στην Δόξα Χέρσου . Οι θέσεις που αγωνίζεται είναι στο κέντρο ως 6αρι αλλά και στόπερ τελευταίος αμυντικός .


Κοσμάς Μαυροκεφαλίδης καταγωγή Κοιλάδι 37 ετών τερματοφύλακας .
Επιστρέφει στην ομάδα της Ευκαρπίας με την οποία είχε αγωνιστή στο παρελθόν επί 4 συναπτά έτη .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.