Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2021

Έναρξη αγωνιστικών υποχρεώσεων για τον Άτλαντα Κιλκίς


Δελτίο τύπου Άτλαντα Κιλκίς
Έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων το περασμένο Σάββατο 23-10-21 για το πρωτάθλημα των κοριτσιών Κ18 της ΕΣΠΕΜ, όπου ο ΑΤΛΑΣ βρέθηκε στην πρώτη αγωνιστική αντιμέτωπος με τον Μίλωνα Γιαννιτσών. 

Τα κορίτσια του ΑΤΛΑΝΤΑ αν και ήταν σε καλή αγωνιστική μέρα, δεν μπόρεσαν να λυγίσουν τα κορίτσια του Μίλωνα, τα οποία είχαν το πλεονέκτημα του πλήρους ρόστερ, μιας και ο ΑΤΛΑΣ σημείωνε απουσία στην θέση της πασαδόρου. 

Παρ’ όλα αυτά η ομάδα του ΑΤΛΑΝΤΑ ξεκίνησε με ένα νικηφόρο σετ (25-23) για να ισοφαριστεί στην συνέχεια (16-25), ενώ στη πορεία επανήλθε στο προβάδισμα με το τρίτο σετ να τελειώνει στο 25-19, όταν ισοφαρίστηκε εκ νέου στο τέταρτο (10-25), για να υποκύψει εν τέλει στο ταϊ-μπρέϊκ (4-15), με την ψυχολογική κούραση να παίζει αποφασιστικό ρόλο και με την έλλειψη της βασική πασαδόρου την οποία αντικατέστησε επάξια η αρχηγός της ομάδας. 

Η ομάδα του ΑΤΛΑΝΤΑ, που εμφάνισε καλά ποσοστά στην υποδοχή και με βασικό της ατού να είναι τα καλοδουλεμένα σερβίς, έδειξε σε μια παραδοσιακά δύσκολη έδρα, όπως είναι τα Γιαννιτσά, πως μπορεί να σταθεί απέναντι σε κάθε αντίπαλο και δεν έχει τίποτα να φοβάται, όταν τα «όπλα» της είναι η ομοψυχία και η σωστή προετοιμασία. 

Οι συνθέσεις των ομάδων ήταν: 

ΑΤΛΑΣ: Κάργου Ελπ. Μάντζαρη Γ. Παπαδοπούλου Ειρ. Χονδροματίδου Στ. Αμοιρίδου Ελ. Μπακύρτση Χρ. Μπακύρτση Νατ. Κέλλνερ Β. Παπαδοπούλου Ε. Κέλλνερ Νελ.

Μίλωνας Γιαννιτσών: Χρυσίδου Μαρ., Γανάτσου Αφρ., Κουλλάφη Μαρ., Τσαρτσαράκη Δημ., Τσιμπίνη Ανν., Παπαδοπούλου Ελ., Καρυπίδου Ευάγ., Καρύπη Αφ.-Αν., Θωμαΐδου Ελ.- Ευσεβ., Τοπίση Γεώρ., Μυλοθρίδου Ευαγ. Στους πάγκους βρέθηκαν για τον Μύλωνα η κ. Συλλέκτη Θεοδώρα ενώ για τον ΑΤΛΑ ο κ. Χρήστος Μπακύρτσης και ο κ. Γεώργιος Χειρούλης.

Οι εγγραφές στο σύλλογο συνεχίζονται και μπορείτε να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα : 6937156278 και 6970667178 για περαιτέρω πληροφορίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.