Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2021

Γ. Φραγγίδης: «Αντίο αγαπημένη μας Πρόεδρε Φώφη»


Υπογράφει ο Γεώργιος Φραγγίδης
Βουλευτής Κιλκίς - Κίνημα Αλλαγής

Έφυγες απρόβλεπτα, μας ξάφνιασες Φώφη, πάντα όμως με τον ίδιο αυτοσεβασμό, γενναιότητα και αξιοπρέπεια απέναντι ακόμη και στο θάνατο. Η ζωή σου ένας δύσκολος και μακροχρόνιος αγώνας. Όμως εσύ άντεξες, αγωνίστηκες, ένωσες την παράταξη, μας καθοδήγησες, μας κράτησες ψηλά.

Μεγάλη η απώλειά σου και δυσαναπλήρωτη για την οικογένειά σου, για τα παιδιά σου, για το σύζυγό σου.

Μεγάλη όμως η απώλειά σου και για όλους εμάς, τους συντρόφους και φίλους, που από το ίδιο μετερίζι και με την καθοδήγησή σου αντέξαμε, δυναμώσαμε στον καθημερινό αγώνα μας για το καλό της κοινωνίας, της Ελλάδας, της παράταξης.

Ήσουν πάντα μια γυναίκα μάχιμη, δυνατή, αποτελεσματική, γενναία και στη ζωή σου και στην πολιτική. Ό,τι και να πει κανείς τέτοιες ώρες για σένα θα είναι λίγο και θα σε αδικεί.

Ο πόνος είναι μεγάλος, η στενοχώρια απερίγραπτη για μια τόσο νέα και γενναία γυναίκα.

Τα θερμά μου από ψυχής συλλυπητήρια σε όλη σου την οικογένεια. Ποτέ δε θα σε ξεχάσουμε.

Σε χαιρετώ με το «αντίο» της θλίψης, σεβαστή και αγαπημένη Πρόεδρέ μας, Φώφη. Καλό Παράδεισο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.