Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2021

Δήλωση νέου Προέδρου ΔΕΕΠ Κιλκίς, Μηνά Παπαδόπουλου

Υπογράφει ο Μηνάς Παπαδόπουλος

Πρόεδρος ΔΕΕΠ Κιλκίς

Στο δημοκρατικό προσκλητήριο των εσωκομματικών εκλογών της ΝΔ, πρώτευσε η συμμετοχή. Χαρήκαμε τις νέες εγγραφές και τις ανανεώσεις τους, περισσότερο όμως εντυπωσιαστήκαμε από την ενθουσιώδη προσέλευση των νεοδημοκρατών στην εσωκομματική κάλπη και μιας νέας γενιάς στελεχών που αποδέχονται το αξιακό σύστημα του πολιτικού μας φορέα, ως το πλέον αξιόπιστο για την ευημερία του τόπου μας, αναγνωρίζοντας καθ’ υπέρβαση των κομματικών ορίων, τις πολύ καλές επιδόσεις του κυβερνητικού έργου.

Η συμμετοχή, ο ενθουσιασμός, η διεύρυνση των ιδεολογικών μας θέσεων στις πλατιές μάζες προσέδωσαν ενέργεια και στιβαρότητα στην ιστορική μας παράταξη.

Η ξέχειλη αυτή ζωντάνια σε συνδυασμό με τις ξεκάθαρες πολιτικές γραμμές μας συνιστούν ένα πολύ καλό δείγμα γραφής για την παραγωγικότερη έκφραση λόγου και πολιτικού έργου στη ΔΕΕΠ και στις ΔΗΜΤΟ Κιλκίς και Παιονίας, τα μέλη των οποίων συγχαίρω για την εκλογή τους με τις πιο ειλικρινείς μου ευχές, με επόμενο στόχο να δουλέψουμε και να συμβάλλουμε όλοι στην καταβαλλόμενη προσπάθεια να γίνει το κόμμα μας πιο προοδευτικό, πιο ανοιχτό στην ελληνική κοινωνία με μεταρρυθμιστικές τομές από τις οποίες και θα ωφεληθεί πολλαπλώς.

Δανείζομαι μια φράση από το σημερινό μήνυμα του Πρωθυπουργού μας Κυριάκου Μητσοτάκη αναφορικά με τις εσωκομματικές διεργασίες.

Οι κομματικές οργανώσεις είναι το νήμα το οποίο συνδέει την Κυβέρνηση και την Κοινοβουλευτική Ομάδα με την κοινωνία. 

Δεσμεύομαι ως επανεκλεγείς Πρόεδρος ότι θα δυναμώσουμε αυτό το νήμα, με σεβασμό στους διακριτούς μας ρόλους, επιλέγοντας όπως πάντοτε, το δρόμο της συνεργασίας, της καθαρότητας, της πολιτικής συνεννόησης.

Ευχαριστώ έναν προς έναν κάθε Νεοδημοκράτη, κάθε Νεοδημοκράτισσα για την στήριξή του στο πρόσωπό μου, περιφρονώντας τους δολοπλόκους και τους αντιστρατευθέντες τις επιλογές της ΝΔ, στρέφοντας την πλάτη στους διασπαστές της, που περιφερόμενοι σαν χλωμά φαντάσματα, επιδεικνύουν με τη βαθιά συμπλεγματική τους συμπεριφορά, καθαρό μίσος για τους δημοκρατικούς εκφραστές της τοπικής πολιτικής μας ζωής, φθόνο και απαξία για κάθε καλή και επαινετή πράξη. Οι άνεμοι και τα κύματα όμως είναι πάντα στο πλευρό των πιο άξιων καπετάνιων.

Ευχαριστώ τους Νεοδημοκράτες και τις Νεοδημοκράτισσες για την αγάπη και την εκτίμησή τους με τη διαβεβαίωση ότι θα στέκομαι πάντα αντάξιος της εμπιστοσύνης του.

Με νέο ορόσημο το 14ο Συνέδριο της ΝΔ μέσα στο Δεκέμβριο του 2021 θα αναδείξουμε και θα προωθήσουμε τις θέσεις μας για την Ελλάδα της Ανάπτυξης και της Προόδου.

Το Γαλάζιο Φως ρίχνει και πάλι την λάμψη του στην πολιτική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.