Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2021

Τακτική και ειδική δια ζώσης (κεκλεισμένων των θυρών) συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Παιονίας


- Ειδική και δια ζώσης (κεκλεισμένων των θυρών) 
 συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου στην αίθουσα συνεδριάσεων «ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗΣ» του Δήμου Παιονίας στο Πολύκαστρο, την 27η Οκτωβρίου 2021 ημέρα Τετάρτη και ώρα 14:00, για συζήτηση και λήψη απόφασης στο ΜΟΝΑΔΙΚΟ θέμα της ημερήσιας διάταξης με τίτλο, "Έγκριση του ισολογισμού και των αποτελεσμάτων χρήσης έτους 2020 Δήμου Παιονίας".

- Τακτική και δια ζώσης (κεκλεισμένων των θυρών) συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου στην αίθουσα συνεδριάσεων «ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗΣ» του Δήμου Παιονίας στο Πολύκαστρο, την 27η Οκτωβρίου 2021 ημέρα Τε΄ταρτη και ώρα 14.30, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης :

*Πριν την συζήτηση και ψήφιση των θεμάτων της ημερήσιας καθώς και των εκτός ημερήσιας διάταξης θα γίνει ενημέρωση - συζήτηση στο σώμα για την Ανάπτυξη – εγκατάσταση και λειτουργία σταθμών παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από Α.Π.Ε. (Ανανεώσιμες πηγές ενέργειας) στον Δήμο μας.

1
Έγκριση ψηφίσματος συμπαράστασης στην διαμαρτυρία εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου- Κέντρου Υγείας Γουμένισσας για την υποβάθμισή του.

2
Έγκριση 10ης αναμόρφωσης προϋπολογισμού οικον. έτους 2021.

3
Έλεγχος της υλοποίησης του προϋπολογισμού Δήμου Παιονίας, οικ. Έτους 2021 και υποβολή έκθεσης Γ΄ τριμήνου.

4
Ανάκληση της 76ε /2021 Α.Δ.Σ. και λήψη νέας απόφασης για τον «Καθορισμό Τέλους Ακίνητης Περιουσίας»

5
Καθιέρωση υπερωριακής απασχόλησης και εργασίας κατά τις Κυριακές και εξαιρέσιμες των υπαλλήλων της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Παιονίας κατά το έτος 2021 και εφεξής.

6
Αντικατάσταση παραιτηθέντος μέλους Διοικητικού συμβουλίου Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Παιονίας.

7
Αντικατάσταση παραιτηθέντων μελών Διοικητικού συμβουλίου Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης (Δ.Ε.Υ.Α.) Δήμου Παιονίας.

8
Αντικατάσταση παραιτηθέντος μέλους Διοικητικού συμβουλίου Νομικού Προσώπου «Υγείας– Πρόνοιας – Κοινωνικής Προστασίας - Αλληλεγγύης Δήμου Παιονίας και ορισμός Προέδρου αυτού.

9
Δωρεάν παραχώρηση χρήσης αθλητικού χώρου στον Όμιλο Αντισφαίρισης Πολυκάστρου.

10
Εκμίσθωση σχολικού ακινήτου στην Κοινότητα Γοργόπης.

*Οι Πρόεδροι των Κοινοτήτων λαμβάνουν μέρος στην ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ συνεδρίαση, με δικαίωμα ψήφου αν συζητείται θέμα που αφορά μόνο της Κοινότητά τους, έχοντας πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.