Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2021

Τα νέα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς (25/10/2021)


Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς
«Πλήρωσε» τα λάθη του ο Αλέξανδρος
Αδίκησε τον εαυτό της η ομάδα Νέων του Αλέξανδρου Κιλκίς την Κυριακή στην Μεγάλη Στέρνα γνωρίζοντας την ήττα με 3-2 από τον Στερναϊκό, για την δεύτερη αγωνιστική του Ανατολικού Ομίλου της Α΄ Κατηγορίας.

Ο Αλέξανδρος προηγήθηκε πολύ νωρίς, στο 7' όταν ο Φίλιππος Παυλίδης έβγαλε τη σέντρα και αμυντικός των γηπεδούχων έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Στο 22' ο Στερναϊκός έκλεψε την μπάλα στο κέντρο και με γρήγορη κάθετη πάσα έφτασε στην ισοφάριση.

Οι παίκτες του Μιχάλη Αναστασιάδη δεν το έβαλαν κάτω και στο 30' ο Σιδηρόπουλος έβγαλε κάθετη πάσα στον Χριστοφορίδη, ο οποίος πέρασε και τον τερματοφύλακα και έδωσε εκ νέου το προβάδισμα.

Από μία νέα απροσεξία σε στατική φάση η Μεγάλη Στέρνα έφερε και πάλι το παιχνίδι στα ίσα στο 33'. Ο Γκαμπριντασβίλι μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου είχε δύο καλές στιγμές να χριστεί σκόρερ, όμως δεν τα κατάφερε.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Μεγάλη Στέρνα είχε ένα δοκάρι, με τον Γρηγοράκη να έχει μεγάλη ευκαιρία στο 65' να σκοράρει. Η Μεγάλη Στέρνα πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων στα τελευταία λεπτά και έφτασε στη νίκη στο 83' με άμεση εκτέλεση κόρνερ.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΙΛΚΙΣ: Κόνιαρης, Τσουτσουλίγκας, Δεσποινίδης, Στανημερόπουλος, Α. Παυλίδης, Χριστοφορίδης, Φ. Παυλίδης (59' Νικολαΐδης), Σπασόπουλος (83' Ιμιρτζίδης), Σιδηρόπουλος (83' Αναστασούδης), Γκιόκα, Γκαμπριντασβίλι (46' Γρηγοράκης).

Ήττα στην ΕΠΣΜ από τον Άρη

Είναι φορές και που μέσα από μια ήττα βγαίνουν πολλά κέρδη. Όπως σήμερα για Μάντσεστερ που ηττήθηκε με 7-1 από τον Άρη, όμως κέρδισε την πολύ καλή απόδοση που είχαν οι γεννηθέντες του 2010.

Για την δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος Κ13 της ΕΠΣ Μακεδονίας, ο Άρης φιλοξένησε την ομάδα του Κωνσταντίνου Ντουντούκη στην Μίκρα. Και οι δύο ομάδες προέρχονταν από θετικό αποτέλεσμα στην πρεμιέρα, με τους «κίτρινους» να εκμεταλλεύονται ένα «απρόσεχτο» διάστημα από το 12’-15’ και εκεί ουσιαστικά να «κλειδώνουν» το παιχνίδι.

Παρά ταύτα η «Μάντσεστερ» δεν το έβαλε σε κανένα σημείο του αγώνα κάτω, «κυνήγησε» όλες τις φάσεις, ενώ το μοναδικό γκολ για την ομάδα του Αλέξανδρου το πέτυχε ο Αλέξανδρος Παπαδόπουλος.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΙΛΚΙΣ: Βάτσος, Σουμελίδης, Κούντουρας, Βαρσαμίδης, Γκόγκος, Μανγκανιέλλο, Παντελίδης Αμανατίδης, Γαλέας, Κωνσταντινίδης, Νικολαΐδης, Παρλαλόγλου, Χ. Παπακώστας, Δραγούτσος, Παπαδόπουλος, Χαλτούπης.

Φιλική νίκη για την «Ίντερ»

Φιλικό ξεμούδιασμα για την «Ίντερ» του Μιχάλη Αναστασιάδη το μεσημέρι το Σαββάτου, καθώς αντιμετώπισε την Ακαδημία Μητσόπουλου στο γήπεδο της Μίκρας. Η «Ίντερ» έφτασε στη νίκη, παίζοντας όμορφο και συνδυαστικό ποδόσφαιρο, με όλα τα παιδιά να παίρνουν χρόνο συμμετοχής.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΙΛΚΙΣ: Ιωακειμίδης, Κουρτέσογλου, Αναστασούδης, Παυλίδης, Σακαλής, Κακαβίτσας, Χριστοφορίδης, Γκιόκα, Γρηγοράκης, Τσουτσουλίγκας, Δεσποινίδης, Κώστογλου, Μπρέγκου, Τόλια.

Εύκολα η «Παρί» στην Κ10 της ΕΠΣ Κιλκίς

Με εντυπωσιακό τρόπο ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα Κ10 της ΕΠΣ Κιλκίς η "Παρί" του Δημήτρη Μούρου. Η πρώτη αγωνιστική έφερε ως αντίπαλο το αντίστοιχο ηλικιακό τμήμα του Κιλκισιακού στα γήπεδα του Ατέρμονα, με την ομάδα της Ακαδημίας να είναι εντυπωσιακή και να φτάνει σε μια ευρεία νίκη με μεγάλη διαφορά στο τελικό αποτέλεσμα.

Με πολλά τμήματα στη Θεσσαλονίκη

Στις εγκαταστάσεις του Μακεδονικού στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε την Κυριακή ο Αλέξανδρος Κιλκίς με τα τμήματα «Μαρσέιγ», «Μπάρτσα», «Φιορεντίνα», «Μίλαν», «Μάντσεστερ», «Ντόρτμουντ» και «Ατλέτικο».

Ένα γεμάτο ποδοσφαιρικό πρωινό για τους ποδοσφαιριστές μας, που αγωνίστηκαν με πάθος και χάρηκαν με την συμμετοχή τους.

Η «Μπάρτσα» έπαιξε απέναντι στην Κ7 της Ομόνοιας Σταυρούπολης, με τα παιδιά του Βασίλη Ορμανίδη να διασκεδάζουν και να πετυχαίνουν πολλά τέρματα. Η «Φιορεντίνα» του Κωνσταντίνου Σωτηριάδη τέθηκε αντιμέτωπη με την Κ8 του Μακεδονικού. Ένας αγώνας «γεμάτος», με πολλές ανατροπές και πολλά επίσης τέρματα.

Η «Μίλαν» του Κωνσταντίνου Ντουντούκη ήρθε ισόπαλη 3-3 με την Ακαδημία Βιεϊρίνια, σε ένα πραγματικά όμορφο παιχνίδι, με γρήγορο ρυθμό και ωραίες συνεργασίες. Η «Μάντσεστερ» από τη μεριά της κατέβηκε στο γήπεδο με τους γεννηθέντες του 2010, και αντιμετώπισε τη Κ14 της Νέας Πολιτείας Ευόσμου. Παρά την ηλικιακή διαφορά, οι ποδοσφαιριστές του Αλέξανδρου Κιλκίς είχαν εξαιρετική απόδοση, δεν άφησαν σε κανένα σημείο της αναμέτρησης τα ηνία και εν τέλει το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με 2-2.

Πολύ καλή απόδοση για την «Ντόρτμουντ» του Βασίλη Ορμανίδη απέναντι στην Κ13 του Αχιλλέα Τριανδρίας, και νικηφόρο αποτέλεσμα, με την «Μαρσέιγ» του Κωνσταντίνου Σωτηριάδη να βγάζει και πάλι εξαιρετικό πρόσωπο στα δύο φιλικά που έδωσε με την Κ10 του Αίαντα Ευόσμου και την Κ9 της Ομόνοιας Σταυρούπολης.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.