Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 30 Απριλίου 2020

Ξεκίνησαν οι συνεδριάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου του Νοσοκομείου Κιλκίς

Δελτίο τύπου Νοσοκομείου Κιλκίς
Την Τετάρτη 29 Απριλίου 2020, μετά τη νόμιμη συγκρότησή του, πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Νοσοκομείου μας με πλήρη απαρτία των τακτικών μελών του. Σήμερα Πέμπτη 30 Απριλίου 2020 πραγματοποιήθηκε η δεύτερη συνεδρίασή του.

Ο Διοικητής του Νοσοκομείου Ι. Ανδρίτσος, καλωσόρισε τη νέα σύνθεση, εξέφρασε τις ευχαριστίες του για την παρουσία απάντων των τακτικών μελών του ΔΣ και δήλωσε την βούλησή του για ενεργή και εναργή συμμετοχή όλων.


Άπαντα τα μέλη, ορισθέντα, ex officio και αιρετοί εκπρόσωποι, απηύθυναν εγκάρδιο χαιρετισμό και εκδήλωσαν την ειλικρινή πρόθεσή τους να συμβάλλουν τα μέγιστα για την επίλυση των προβλημάτων, τάσσοντας εαυτούς στη διάθεση του Νοσοκομείου. 

Τηρήθηκαν υποδειγματικά από όλους τους συμμετέχοντες τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας για την πρόληψη διάδοσης του κορωνοϊού COVID-19, με την τήρηση των απαιτούμενων αποστάσεων και τη χρήση μάσκας. 

Η ανάλυση των εισηγήσεων, η εμπεριστατωμένη ενημέρωση των μελών από τα διοικητικά στελέχη, η συζήτηση που έλαβε χώρα, η ανάπτυξη θέσεων, κρίσεων και απόψεων και η ομόφωνη έγκριση όλων των θεμάτων αποτυπώνει το βαθμό συνοχής, το κλίμα συνεργασίας και τη βούληση των μελών του νέου Διοικητικού Συμβουλίου να παράγει ποιοτικό έργο, παρέχοντας εχέγγυα ορθής, χρηστής, νόμιμης και αποτελεσματικής διοίκησης του Νοσοκομείου μας. 

Παράλληλα, δίνει ελπίδα για την επίλυση χρόνιων προβλημάτων στο χώρο της υγείας αλλά και για την έγκαιρη και ορθή αντιμετώπιση κάθε ζητήματος που ανακύπτει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.