Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 30 Απριλίου 2020

Θέσεις εργασίας στο Κιλκίς (30/4/2020)


ΛΟΓΙΣΤΗΣ
FGS SECURITY - Κιλκίς
Η εταιρία FGS Security με έδρα το Λεβεντοχώρι Κιλκίς στα πλαίσια της συνεχούς ανάπτυξης και των αυξημένων αναγκών αναζητά Λογιστή για πλήρη απασχόληση.
28 Απρ

ΒΟΗΘΟΣ ΛΟΓΙΣΤΗ
FGS SECURITY - Κιλκίς
Η εταιρία FGS Security με έδρα το Λεβεντοχώρι Κιλκίς στα πλαίσια της συνεχούς ανάπτυξης και των αυξημένων αναγκών αναζητά βοηθό Λογιστή για πλήρη απασχόληση.
28 Απρ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ
FGS SECURITY - Κιλκίς
Η εταιρία FGS Security με έδρα το Λεβεντοχώρι Κιλκίς στα πλαίσια της συνεχούς ανάπτυξης και των αυξημένων αναγκών αναζητά άτομα για τη κάλυψη θέσης της…
28 Απρ

Order Processing Specialist
ΚΛΕΜΑΝ ΕΛΛΑΣ ΑΒΕΕ / KLEEMANN - Κιλκίς
Ο όμιλος εταιριών Kleemann λόγω της συνεχούς ανάπτυξης των δραστηριοτήτων του. Στη διεθνή αγορά επιθυμεί να προσλάβει για την εμπορική διεύθυνση.
29 Απρ

Μηχανολόγο Μηχανικό
CHB - Κιλκίς
Σε ενδιαφέρει να εργαστείς σε ένα δυναμικό και εξελισσόμενο Ελληνικό οργανισμό, πρωτοπόρο στην καινοτομία και στην εξυπηρέτηση πελατών σε ολόκληρο τον κόσμο;
24 Απρ

Quality Manager
UNISMACK S.A. - Κιλκίς
A Fast Growing 100% Exports Company. Developing and Producing Innovative Snack Products. A Creative, Self-motivating, Agile executive.
22 Απρ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.