Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 28 Αυγούστου 2019

Έναρξη βιωματικού εργαστηρίου για ενήλικες με θέμα «Διαδρομές του νου...» το Σεπτέμβριο 2019 στο Κιλκίς

Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς “ΝΗΡΕΑΣ” πρόκειται να υλοποιήσει βιωματικό εργαστήριο για ενήλικες με τίτλο «Διαδρομές του νου...».

Το εργαστήρι απευθύνεται σε κάθε ενήλικα που ενδιαφέρεται να κατανοήσει πώς λειτουργεί ο ανθρώπινος εγκέφαλος και πώς μπορεί να αλλάξει ο τρόπος που αντιλαμβάνεται και κατανοεί την πραγματικότητα. 

Το εργαστήρι βασίζεται στην ομαδοσυνεργατική και βιωματική εκπαίδευση και δίνεται η ευκαιρία στους συμμετέχοντες να κάνουν νέες γνωριμίες και να μοιραστούν σκέψεις, συναισθήματα, εμπειρίες. Στόχος είναι να κατανοήσουν τι συμβαίνει στον ανθρώπινο νου, πώς οι άνθρωποι σκέφτονται, πώς θυμούνται, πώς νιώθουν, αν αυτό που αντιλαμβάνονται με τις αισθήσεις τους είναι πραγματικό και πώς μπορούν να μεταβάλλουν τις συνήθειες και τον τρόπο αλληλεπίδρασης τους με το περιβάλλον και τους άλλους.

Το βιωματικό εργαστήριο θα ολοκληρωθεί σε 5 δίωρες συναντήσεις (1 φορά την εβδομάδα) και συγκεκριμένα στις 16, 23, 30 Σεπτεμβρίου και 7, 14 Οκτωβρίου 2019, ημέρα Δευτέρα και ώρες 18:30-20:30. 

Οι συναντήσεις θα πραγματοποιούνται στο χώρο του Κέντρου Πρόληψης ΝΗΡΕΑΣ και θα συντονίζονται από την κα. Έφη Τζούρα, ψυχίατρο, επιστημονικά υπεύθυνη του Κέντρου Πρόληψης.

Όσοι ενήλικες ενδιαφέρονται μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή έως την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2019 είτε τηλεφωνικά στο 2341075311 είτε ηλεκτρονικά στο nireas@kpnireas.gr, δηλώνοντας το ονοματεπώνυμο και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας. Η συμμετοχή στο εργαστήρι είναι δωρεάν. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.