Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 28 Αυγούστου 2019

Συγχαρητήριο μήνυμα Δημάρχου Κιλκίς προς τους επιτυχόντες σε ΑΕΙ και ΤΕΙ

Υπογράφει ο Δημήτρης Κυριακίδης
Δήμαρχος Κιλκίς
Θερμά συγχαρητήρια στους νέους μας που πέτυχαν την εισαγωγή τους στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας μας. Η είσοδός τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση είναι πρώτα από όλα μια ηθική ανταμοιβή για την επίμοχθη διανοητική προσπάθεια που κατέβαλαν και μια μεγάλη προσωπική νίκη που χαροποιεί την οικογένειά τους αλλά και τους εκπαιδευτικούς που στάθηκαν κοντά τους και υποστήριξαν τον αγώνα τους.

Το ταξίδι στον απέραντο κόσμο της γνώσης δεν είχε την αναμενόμενη κατάληξη για άλλους τελειόφοιτους. Έχουν όμως μπροστά τους πολλές ευκαιρίες, είτε δοκιμάζοντας τις δυνάμεις τους στους εκπαιδευτικούς στόχους της επιλογής τους είτε αναζητώντας νέους δρόμους που θα οδηγήσουν στην επαγγελματική τους αποκατάσταση.

Η δική μας προσπάθεια θα είναι σταθερά προσανατολισμένη στην διαμόρφωση εκείνων των συνθηκών που θα επιτρέπουν την παραμονή και αξιοποίηση του έμψυχου επιστημονικού δυναμικού μας εδώ, γιατί μόνο έτσι θα προκόψει ο τόπος μας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.