Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 28 Αυγούστου 2019

Γιορτή αποχαιρετισμού της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού Κιλκίς


Δελτίο τύπου Αντιδημαρχίας Πολιτισμού Κιλκίς
Με μια μαγική μουσική διαδρομή στους στίχους του Γκάτσου, του Ελευθερίου και του Ελύτη σε συνθέσεις Χατζηδάκι, Θοδωράκη, Ξαρχάκου, Μαρκόπουλου η Αντιδημαρχία Πολιτισμού και η Αντιδήμαρχος, Άννα Δημάκη οριοθέτησαν τη μέχρι τώρα διαδρομή τους την Κυριακή 25 Αυγούστου 2019 στο χώρο του θερινού κινηματογράφου “Δημήτριος Ζωηρός” στο Λόφο Αγίου Γεωργίου.

Στη γιορτή πολιτισμού και αποχαιρετισμού μαζί η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού ευχαρίστησε προσωπικά και έναν προς ένα όλους όσους συνεργάσθηκαν μαζί της, συναδέλφους αντιδημάρχους, συνεργάτες υπαλλήλους, επιχειρηματίες της πόλης που με τη χορηγία τους στήριξαν δράσεις και εκδηλώσεις του Δήμου Κιλκίς.

Η συγκίνηση δεν έλειψε, η αίσθηση ενός κύκλου που κλείνει πάντα κουβαλά αντιφατικά συναισθήματα. Από τη μια το τέλος μιας διαδρομής και από την άλλη η απαρχή μιας νέας που φέρει την ωριμότητα, την εμπειρία και την γνώση όλων των προηγούμενων.

Μόνο καλά λόγια είχε ο Δήμαρχος Κιλκίς, Δημήτριος Σισμανίδης, για την Άννα που ανακάλυψε αργά, αλλά τον έβγαλε ασπροπρόσωπο στο έργο που της ανατέθηκε.

Μόνο καλά λόγια είχαν να πουν και οι υπάλληλοι των τμημάτων αρμοδιότητας της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πρόνοιας και Πολιτισμού για την Άννα Δημάκη και αυτό ίσως να είναι και το μεγαλύτερο παράσημο της στη θητεία της.

Η όλη εκδήλωση τελείωσε αργά το βράδυ της Κυριακής με την καταπληκτική συντροφιά του Βασίλη Πρατσινάκη στη φωνή, του Γιάννη Φιλιπουπολίτη στο πιάνο και του Παύλου Παφρανίδη στο μπουζούκι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.