Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 28 Αυγούστου 2019

Νοσοκομείο Κιλκίς: Παρέμβαση ΠΟΕΔΗΝ και ΑΔΕΔΥ για ανάκληση πειθαρχικής ποινής στέρησης μισθού

Αναφορές προς τον Υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια, για ανάκληση της πειθαρχικής ποινής στέρησης μισθού 15 ημερών στον Γενικό Γραμματέα της Διοίκησης του Σωματείου Εργαζομένων του Γ.Ν. Κιλκίς και της Διοίκησης του Νομαρχιακού τμήματος της ΑΔΕΔΥ Κιλκίς, κατέθεσαν η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. και η Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν.

Αμφότεροι φορείς κάνουν λόγο για άδικη και αναίτια επιβολή ποινής, ονοματίζοντάς την μάλιστα πολιτική συνδικαλιστική δίωξη.


Η αναφορά της ΠΟΕΔΗΝ

Κύριοι Υπουργοί,
Σας κοινοποιούμε αναφορά – καταγγελία του Γενικού Γραμματέα της Διοίκησης του Σωματείου Εργαζομένων του Γ.Ν. Κιλκίς και της Διοίκησης του Νομαρχιακού τμήματος της ΑΔΕΔΥ Κιλκίς, με την οποία ζητάει την παρέμβασή σας για ανάκληση της άδικης και αναίτιας ποινής που του επεβλήθη από τον Διοικητή με 15 ημέρες στέρησης μισθού.

Είναι πεντακάθαρη πολιτική συνδικαλιστική δίωξη επειδή αναδεικνύει την ταλαιπωρία που υφίστανται επί ημέρες οι ασθενείς που παίρνουν εξιτήριο από το Νοσοκομείο, προκειμένου να διακομισθούν σπίτι τους (δευτερογενείς διακομιδές).

Του έστησαν τη δίωξη και μάλιστα ο Διοικητής του Νοσοκομείου έγραψε στα παλαιά του τα παπούτσια τις διαδικασίες που προβλέπονται στο πειθαρχικό δίκαιο για την εξέταση της ένστασης που υπέβαλε ο συνάδελφος.

Ζητάμε την παρέμβασή σας για ανάκληση της ποινής και την άμεση απομάκρυνση του Διοικητή ο οποίος ακόμη και τώρα συνεχίζει να ασχολείται με πολιτικές διώξεις και όχι πως θα βελτιώσει την κτιριακή υποδομή του Νοσοκομείου που είναι σε πολύ κακή κατάσταση.
Η αναφορά της ΑΔΕΔΥ

Κύριοι Υπουργοί, Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., αφού έλαβε υπόψη της το υπ’ αριθμ. 1897/22-08-2019 έγγραφο της Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν. που σας απεστάλη, σας καλεί να παρέμβετε και να ανακαλέσετε την άδικη και αναίτια ποινή, στέρησης μισθού 15 ημερών, που επεβλήθη στον Γενικό Γραμματέα της Διοίκησης του Σωματείου Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς και της Διοίκησης του Νομαρχιακού Τμήματος Α.Δ.Ε.Δ.Υ. Κιλκίς. 

Πρόκειται για πεντακάθαρη πολιτική και συνδικαλιστική δίωξη, επειδή ο συνάδελφος ανέδειξε την ταλαιπωρία που υφίστανται επί μέρες οι ασθενείς που παίρνουν εξιτήριο από το Νοσοκομείο, προκειμένου να διακομισθούν σπίτι τους (δευτερογενείς διακομιδές). 

Γι’ αυτό και ζητάμε την άμεση παρέμβασή σας για την ανάκληση της ποινής. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.