Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 28 Αυγούστου 2019

Συγχαρητήρια Συλλόγου Υπαλλήλων της Π.Ε. Κιλκίς για τους νεοεισαχθέντες φοιτητές και φοιτήτριες

Συγχαρητήρια Συλλόγου Υπαλλήλων της Π.Ε. Κιλκίς 
Τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Υπαλλήλων της Π.Ε. Κιλκίς (Σ.Υ.Π.Ε.Κ), συγχαίρουν θερμά όλα τα παιδιά της χώρας, ιδιαίτερα των συναδέλφων μας υπαλλήλων στη Π.Κ.Μ, που κατάφεραν να πετύχουν το στόχο τους για την εισαγωγή τους σε σχολές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Ευχόμαστε να έχουν την δύναμη αυτά, αλλά και οι γονείς και κηδεµόνες που τα
στηρίζουν στην προσπάθειά τους, ώστε να ολοκληρώσουν µε επιτυχία τις σπουδές τους και φυσικά να χρησιμοποιήσουν τις γνώσεις που θα αποκοµίσουν για επαγγελματική αποκατάσταση ει δυνατόν στην χώρα µας.

Στα παιδιά που για οποιοδήποτε λόγο δεν πέτυχαν το επιθυμητό αποτέλεσμα
πρέπει να ξέρουν ότι τίποτα δεν τελείωσε µε ένα μικρό εμπόδιο. Η ζωή είναι
μπροστά τους είτε για να κάνουν µία νέα προσπάθεια είτε για να διερευνήσουν άλλους επαγγελματικούς ή επιστημονικούς δρόμους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.