Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2019

Τα νέα του Δήμου Παιονίας (10/9/2019)

Υπογράφει ο Κώστας Σιωνίδης
Δήμαρχος Παιονίας
Στη συνέντευξη τύπου που δόθηκε στους χώρους της ΔΕΘ την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2019 για το Αλιγκάρι run 2 , στα Μ. Λιβάδια του Πάϊκου, μία δράση που θα αναδείξει την πλούσια ομορφιά του ορεινού όγκου και των Μ. Λιβαδίων, δεσμευτήκαμε για την αρωγή του δήμου με προσωπικό και μηχανήματα.

Το Αλιγκάρι run 2 θα γίνει την Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2019 στις 12 το μεσημέρι, στην κεντρική πλατεία στα Μεγάλα Λιβάδια. Είναι μία δράση που εμπνεύστηκε ο Τάσος Τζήκας και που υλοποιείται με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, του Δήμου Παιονίας, του Πολιτιστικού Συλλόγου των Μεγάλων Λιβαδίων και του συλλόγου Γυναικών οι Αρμάνες.

Συμμετείχαμε,
στις 6 Σεπτεμβρίου 2019, στην σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην βιομηχανική περιοχή Κιλκίς με την παρουσία του Υπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης, κ. Πιερρακάκη, του Υφυπουργού κ. Ζαριφόπουλου, του Υφυπουργού Υποδομών, κ. Κεφαλογιάννη, του Υφυπουργού Εργασίας, κ. Μηταράκη, του Υφυπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Βουλευτή Κιλκίς κ. Γιώργου Γεωργαντά, των γ.γ. κ Χριστόπουλου και κ. Κερασιώτου, των κ. Χατζημλάδη και Βιολιτζή προέδρου και αντιπροέδρου αντίστοιχα του ΕΒΕ Κιλκίς και της διοίκησης της ΔΙΒΙΠΕΚ.

Ενημερώσαμε τους εκπροσώπους της κυβέρνησης για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο δήμος Παιονίας από το προσφυγικό, από το χρόνιο πρόβλημα της ΠΑΘΕ και από αυτό των διοδίων πού εξακολουθούν να επιβαρύνουν τους δημότες μας που ζουν στα πλησίον χωριά.

Επειδή ο σκοπός της σύσκεψης ήταν η αναπτυξιακή πορεία του νομού Κιλκίς, επισημάναμε ότι για να ξεκινήσει η αυτό που ονομάζουμε «ανάπτυξη» χρειάζονται αναπτυξιακά έργα όπως είναι και η κατασκευή σύγχρονης ΠΑΘΕ από τα Μάλγαρα έως τους Ευζώνους, την μεγαλύτερη οδική πύλη της Ελλάδος. Ένας σύγχρονος αυτοκινητόδρομος που παρέχει ασφάλεια και ταχύτητα στις μετακινήσεις αιτιολογεί και την ύπαρξη διοδίων.

Συμμετείχαμε, στις 6 Σεπτεμβρίου 2019, σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης , προσκεκλημένοι του υπουργού Εσωτερικών κ. Τάκη θεοδωρικάκου και των υφυπουργών κ. Καράογλου και κ. Λιβανίου με θέματα που αφορούν τη λειτουργία των δήμων της Κεντρικής Μακεδονίας.

Ενημερώσαμε τους εκπροσώπους της κυβέρνησης για δύο από τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο δήμος Παιονίας, το προσφυγικό και τα ανείσπρακτα πρόστιμα αλλοδαπών οδηγών που κινούνται στην ΠΑΘΕ, από τη μη είσπραξη των οποίων ο δήμος βλάπτεται σημαντικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.