Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2019

Η αδράνεια κοστίζει στην πόλη

Παρεμβαίνει ο αναγνώστης της Γνώμης Χρήστος Καναρόπουλος
Την Δευτέρα έγινε καθαρισμός από συνεργεία του Δήμου Κιλκίς, της αυλής του 5ου Δημοτικού. Μπράβο στους υπεύθυνους του Δήμου για την άμεση αντίδραση. 

Σήμερα 10-9-19 και 9 ώρες πριν χτυπήσει το πρώτο κουδούνι, ιδιωτικό συνεργείο καθαρίζει την σχάρα της αποχέτευσης των ομβρίων που βρίσκεται μέσα στην αυλή του σχολείου. Μέχρι εδώ όλα καλά. 

Το πρόβλημα όμως, όπως έχω ξαναπεί, βρίσκεται στο πεζοδρόμιο επί της Μ. Αλεξάνδρου που είναι χαμηλό, γιατί είναι κατασκευασμένο για είσοδο οχημάτων (η οποία δεν χρησιμοποιείται).

Ο μεγάλος όγκος των νερών της βροχής -και όχι μόνο - που συγκεντρώνονται λόγω κλίσης στον δρόμο, μπαίνει από αυτό το σημείο μέσα στην αυλή του σχολείου. Επομένως σε κάθε βροχή τα νερά των δρόμων αλλά και αυτά που βγαίνουν από τους υπερχειλισμένους αγωγούς των ομβρίων και της αποχέτευσης κατακλύζουν την αυλή. 

Βρώμικα νερά, σκουπίδια, ψόφια ποντίκια και μπόχα, μετά από κάθε δυνατή βροχή. Αυτό ζουν παιδιά, δάσκαλοι, και περίοικοι. Η λύση είναι τεχνική και έτσι πρέπει να αντιμετωπιστεί. Όχι πυροσβεστικές (αναγκαίες βέβαια) προχειρότητες. Αν ακούν στον Δήμο να δράσουν. Η αδράνεια κοστίζει στην πόλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.