Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 15 Απριλίου 2019

O Παντελής Δημητσάκης με τον Κώστα Σιωνίδη και την «Παιονία της Προόδου»


Δελτίο τύπου υποψηφίου Δημάρχου Παιονίας Κώστα Σιωνίδη

Ο Παντελής Δημητσάκης ζει στον Άσπρο και δραστηριοποιείται επαγγελματικά σαν ελεύθερος επαγγελματίας στην Παιονία. Το ενδιαφέρον του για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο οικισμός και η ανησυχία που τον διακατέχει για το μέλλον της περιοχής μας, τον οδήγησε στην απόφαση να συμμετέχει στις επόμενες δημοτικές εκλογές σαν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στην δημοτική ενότητα Πολυκάστρου.


Με την «Παιονία της Προόδου», είναι βέβαιο ότι θα μπορέσει να μετατρέψει σε έργο την αγνή διάθεση για προσφορά που τον διακατέχει. Ο Κώστας Σιωνίδης με τις πράξεις και τον λόγο του, έχει δείξει ότι βαδίζει στο δρόμο της συναίνεσης και της συνεννόησης που ευνοεί τις νέες φωνές να εκφραστούν ισότιμα και εποικοδομητικά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.