Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 15 Απριλίου 2019

"Τις ολόθερμες ευχαριστίες μας, κύριε Γεωργαντά..."

Ανακοίνωση 1ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς
Η Διευθύντρια, οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές/τριες της ΣΤ τάξεως του 1ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς καθώς και οι συνοδοί γονείς τους, εκφράζουμε τις ολόθερμες ευχαριστίες μας στον βουλευτή του νομού μας κ. Γεωργαντά Γεώργιο για την εγκάρδια υποδοχή που μας επιφύλαξε στη Βουλή των Ελλήνων κατά την τριήμερη εκπαιδευτική μας επίσκεψη στην Αθήνα, τη ζεστή φιλοξενία του, το αμέριστο ενδιαφέρον του, και γενικότερα τη συμβολή του για τις αξέχαστες εμπειρίες που ζήσαμε. 

Ειδικότερα οι συνοδοί γονείς είχαν την τύχη να ξεναγηθούν από τον ίδιο τον κ. Γεωργαντά στους χώρους της Βουλής (Αίθουσα Γερουσίας, Εντευκτήριο κ. ά) να ενημερωθούν για τη λειτουργία της και να κουβεντιάσουν μαζί του. Επίσης ο κ. Βουλευτής παρέδωσε σε κάθε μαθητή/τρια μας έναν συλλεκτικό τόμο με τίτλο «Βουλή των Ελλήνων» και μας συνόδεψε στην Πλατεία Συντάγματος αποχαιρετώντας μας για το ταξίδι της επιστροφής μας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.