Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 15 Απριλίου 2019

Η νέα δέσμευση του Σούλη Καζαντζίδη


Δελτίο τύπου υποψηφίου Δημάρχου Κιλκίς, Σούλη Καζαντζίδη
Μια νέα εξαιρετικά σημαντική δέσμευση ανέλαβε ο υποψήφιος δήμαρχος Κιλκίς Αναστάσιος (Σούλης) Καζαντζίδης.


Με δήλωσή του, που αναρτήθηκε με βίντεο στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, ο κ. Καζαντζίδης διαβεβαίωσε τους κατοίκους των οικισμών Μαυρονέρι, Μικρόκαμπος, Νέο Αγιονέρι, Π. Αγιονέρι και Ανθόφυτο ότι από τους πρώτους μήνες της νέας υπό τον ίδιο Δημοτικής Αρχής θα μπορούν να πηγαινοέρχονται στη Θεσσαλονίκη μέσω αστικής σύνδεσης.

Μάλιστα, ο κ. Καζαντζίδης τονίζει ότι καθημερινά θα υπάρχουν 4 δρομολόγια με αντίτιμο ένα ευρώ τη διαδρομή.

Στη δήλωσή του, ο επικεφαλής της δημοτικής κίνησης ΚΙΛΚΙΣ - ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ θυμίζει ότι πριν λίγα χρόνια είχε αναλάβει τη πρωτοβουλία να λειτουργήσει η εν λόγω αστική σύνδεση δοκιμαστικά για έναν μήνα, με αποτέλεσμα οι συνδημότες μας στο Παλιό και στο Νέο Αγιονέρι να χρησιμοποιούν τα δρομολόγια του ΟΑΣΘ. 

"Με σχέδιο και οργανωμένη μελέτη μέσα στους πρώτους έξη μήνες από την εκλογή μας ως νέα δημοτική αρχή, πέντε χωριά της περιοχής θα έχουν μόνιμη σύνδεση με τη Θεσσαλονίκη. Και είναι δέσμευση αυτό. Γιατί ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!Δεν έμεινα στα λόγια ποτέ, ούτε στις υποσχέσεις!", υπογραμμίζει στην ανάρτησή του ο κ. Καζαντζίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.