Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 15 Απριλίου 2019

"Ο λαός του Κιλκίς να κάνει τη διαφορά με ισχυρό ΚΚΕ παντού"

Δελτίο τύπου "Λαϊκής Συσπείρωσης" Κιλκίς
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ακόμα μία εκδήλωση της ΤΕ Κιλκίς του ΚΚΕ, ένα όμορφο προεκλογικό γλέντι, με τη συμμετοχή δεκάδων εργαζόμενων του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, αυτοαπασχολούμενων, επαγγελματιών, συνταξιούχων και νεολαίας. 

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν όλοι οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι της ΠΕ Κιλκίς με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», η Ρία Αλτιπαρμακίδου, ο Θόδωρος Αθανασιάδης, ο Κώστας Κωνσταντινίδης, η Βίκυ Φαχουρίδου και ο Κώστας Χαλίτσιος.

Επίσης, στην εκδήλωση συμμετείχε και ο υποψήφιος Δήμαρχος Παιονίας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», Τάσος Βασιλακάκης, καθώς και πλήθος υποψήφιων δημοτικών συμβούλων από το Κιλκίς και την Παιονία.

Καλωσόρισμα εκ μέρους της ΤΕ Κιλκίς του ΚΚΕ απηύθυνε ο Γραμματέας της, Κώστας Σιδηρόπουλος, ο οποίος τόνισε πως «ο λαός του Κιλκίς αναγνωρίζει τη διαφορετική στάση του Γιάννη Φαχουρίδη και του ΚΚΕ στο Δημοτικό Συμβούλιο Κιλκίς, γιατί όλα αυτά τα χρόνια είναι η μοναδική δύναμη που αναδεικνύει και αγωνίζεται μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο για τα πραγματικά προβλήματα του λαού του Κιλκίς».

Εξήγησε ότι η “Λαϊκή Συσπείρωση” κάλεσε το λαό σε κινητοποίηση και ανέδειξε το ζήτημα της αύξησης των τιμολογίων του νερού, μαζί με την ποιότητα και την επάρκειά του, η “Λαϊκή Συσπείρωση” ανέδειξε το ζήτημα των αυξημένων δημοτικών φόρων και ανταποδοτικών τελών και ζήτησε τη μείωσή τους, ειδικά για τις οικογένειες με χαμηλά εισοδήματα, η “Λαϊκή Συσπείρωση” ζήτησε να παρθούν μέτρα προστασίας για τους απολυμένους εργάτες του Κιλκίς, για τους μακροχρόνια άνεργους και πολλά άλλα. 

Γενικότερα μόνο η “Λαϊκή Συσπείρωση” έθετε ζητήματα από τη σκοπιά των αναγκών λαϊκών οικογενειών του Δήμου, την ώρα που όλοι οι άλλοι επικεφαλής και σημερινοί υποψήφιοι δεν έλεγαν κουβέντα και σιωπούσαν μπροστά στα λαϊκά προβλήματα.

Στην εκδήλωση ομιλία έκανε ο υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς, Γιάννης Φαχουρίδης. Ο υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς, ανέφερε ότι το πραγματικό δίλημμα που μπαίνει σ’ αυτές τις εκλογές είναι «αν ο λαός θα αποδεχτεί να συνεχίσει να ζει αυτή την κατάσταση που φέρνει φτώχεια, ανεργία, ένταση της εκμετάλλευσης, δυσβάσταχτα βάρη, χρέη και ανασφάλεια για το λαό, ή θα υψώσει το ανάστημά του, θα βάλει ένα τέρμα σ’ αυτό το αδιέξοδο, θα βγει στην αντεπίθεση και θα στηρίξει αυτούς που υπερασπίζονται τις σύγχρονες κοινωνικές του ανάγκες».

Εξήγησε ότι οι εργαζόμενοι και η νεολαία δεν πρέπει να πέσουν στην παγίδα των δήθεν «προοδευτικών μετώπων» του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος για 4 χρόνια συγκυβερνούσε με τους ακροδεξιούς ΑΝΕΛ, ο οποίος όχι μόνο ξεπλένει τις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ αλλά γίνεται σημαιοφόρος των συμφερόντων τους στην Ελλάδα και στα Βαλκάνια, ο οποίος έχει τη βασική ευθύνη για την καθυστέρηση της δίκης της ναζιστικής Χρυσής Αυγής κ.ά.

Κάλεσε το λαό του Κιλκίς να μην ψάχνει τις διαφορές ανάμεσα στα άλλα κόμματα, να ξεπεράσει τις πλαστές διαχωριστικές γραμμές, όπως «πρόοδος ή συντήρηση» που πλασάρει ο ΣΥΡΙΖΑ και «υπευθυνότητα ή λαϊκισμός» που προβάλλει η ΝΔ. Να γκρεμίσει την εγκληματική Χρυσή Αυγή από την τρίτη θέση και να κάνει ο ίδιος την πραγματική διαφορά, υπερψηφίζοντας παντού το ΚΚΕ.

Σημείωσε επίσης ότι ο λαός έχει πλέον πείρα και μπορεί να δει τι στάση κράτησαν οι κομμουνιστές Δήμαρχοι σε Καισαριανή, Χαϊδάρι, Ικαρία, Πετρούπολη και Πάτρα, όπου μπήκαν μπροστά, συγκρούστηκαν με την κυρίαρχη πολιτική, διεκδίκησαν μαζί με το λαό μέτρα ανακούφισης και στήριξης των εργατικών – λαϊκών οικογενειών από τα χαράτσια και την άγρια φορολογία, για να μην περάσουν οι πλειστηριασμοί, για να έχουν όλα τα παιδιά πρόσβαση στην Προσχολική Αγωγή, για το δικαίωμα στη μόνιμη και σταθερή δουλειά με δικαιώματα για τους εργαζόμενους στους δήμους, για έργα και υποδομές αντιπυρικής, αντιπλημμυρικής, αντισεισμικής προστασίας, ελεύθερους χώρους για το λαό, για διαχείριση των απορριμμάτων με βάση τις σύγχρονες δυνατότητες και τα συμφέροντα του λαού και όχι τα κέρδη των επιχειρηματικών ομίλων.

Και εξήγησε ότι και στο Κιλκίς μπορεί να γίνει η διαφορά, με ισχυροποίηση του ΚΚΕ σε όλες τις κάλπες, με το να εκλεγούν πολύ περισσότεροι δημοτικοί σύμβουλοι με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» στο Κιλκίς και στην Παιονία, για να βγουν κερδισμένοι οι εργατοϋπάλληλοι, οι επαγγελματίες, οι αγρότες, η νεολαία και οι γυναίκες των λαϊκών οικογενειών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.