Δευτέρα, 15 Απριλίου 2019

Νέος Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κιλκίς ο Χρήστος Χατζημλάδης

Νέο Πρόεδρο έχει από σήμερα το μεσημέρι το Επιμελητήριο Κιλκίς. Τη θέση του απερχόμενου Προέδρου κ. Παύλου Τονικίδη, αναλαμβάνει μετά την ολοκλήρωση της προβλεπόμενης εκλογικής διαδικασίας ο μηχ. μηχανικός Χρήστος Χατζημλάδης από τη Γουμένισσα.

Υπενθυμίζεται ότι, ο κ. Τονικίδης υπέβαλλε την παραίτησή του από Πρόεδρος του φορέα όχι όμως και από μέλος της διοίκησης, λόγω της καθόδου του στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου. Μετά από 17 χρόνια επιτυχημένης θητείας και έχοντας συμβάλλει καθοριστικά στην εξωστρέφεια του θεσμού, αφήνει πλούσιο έργο πίσω του.

Η εκλογική διαδικασία
Ο κ. Χατζημλάδης δεν ήταν ο μοναδικός υποψήφιος, καθώς υποψηφιότητα για την προεδρία έθεσε και ο βιοτέχνης από το χώρο της κλωστοϋφαντουργίας Μίλτος Αμανατίδης.

Πραγματοποιήθηκαν δύο ψηφοφορίες, καθώς η πρώτη δεν έτυχε της απόλυτης πλειοψηφίας.

Στην πρώτη ψηφοφορία σε σύνολο 17 ψήφων, των 17 παρόντων συμβούλων του Δ.Σ. (12 της πλειοψηφίας και 5 της μειοψηφίας), ο Χρ. Χατζημλάδης έλαβε 8 ψήφους, ο Μ. Αμανατίδης 4, ενώ υπήρξαν και 5 λευκά. Στη επαναληπτική ψηφοφορία ο κ. Χατζημλάδης επικράτησε του κ. Αμανατίδη με 12-3 ψήφους, ενώ υπήρξαν και 2 λευκά.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου