Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 15 Απριλίου 2019

ΓΑΣ Κιλκίς ηττήθηκε με 23-21 από τον Φαίακα Κέρκυρας

Δελτίο τύπου ΓΑΣ Κιλκίς
Έπειτα από έναν συγκλονιστικό πρώτο τικελό σε ένα κατάμεστο γήπεδο που κρίθηκε στην δεύτερη παράταση, ο ΓΑΣ Κιλκίς ηττήθηκε με 23-21 από τον Φαίακα Κέρκυρας εκτός έδρας το απόγευμα του Σαββάτου.

Ο ΓΑΣΚ έδειξε την αγωνιστική του υπεροχή σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, όμως η ανωτερότητα που είχε δεν έφερε το διπλό, καθώς σε αυτό συνετέλεσαν σημαντικές λεπτομέρειες.

Ο Κώστας Γρηγοριάδης έπαιξε με πρόβλημα τραυματισμού, ο Βασίλης Τοκατζόγλου τραυματίστηκε μόλις στο πρώτο λεπτό του αγώνα, ενώ καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη του ματς έπαιξε και η κόκκινη κάρτα που δέχθηκε στο τελευταίο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου ο Ιάκωβος Ιλερής. 

Αν δεν υπήρχαν όλα αυτά τα σημαντικά γεγονότα τότε η ομάδα μας θα έφευγε με το διπλό.

Η Κέρκυρα εκμεταλλεύτηκε όλες αυτές τις καταστάσεις και είχε ένα ισχνό προβάδισμα, με τον ΓΑΣ Κιλκίς να μένει δύο φορές πίσω με διαφορά τριών τερμάτων στο δεύτερο μέρος, με 16-13 και 19-16 πέντε λεπτά πριν το φινάλε, όμως να κάνει το σερί και να στέλνει το ματς στην παράταση με 19-19.

Στο πρώτο πεντάλεπτο αυτής οι δύο ομάδες ήταν και πάλι ισόπαλες με 20-20. Τελικά οι γηπεδούχοι βρήκαν γκολ και επιβλήθηκαν με 23-21.

Την Κυριακή στις 6 το απόγευμα το δεύτερο παιχνίδι της σειράς. Ο προπονητής Γιάννης Λαζαρίδης και οι παίκτες του δίνουν υπόσχεση πως θα δείξουν και στην έδρα μας την ανωτερότητα σε ποιότητα και ταλέντο, θα φτάσουν στην ισοφάριση της σειράς και θα πάνε στην Κέρκυρα να σηκώσουν εκεί το πρωτάθλημα.

ΓΑΣ ΚΙΛΚΙΣ (Γιάννης Λαζαρίδης): Τριανταφύλλου, Κοβλακάς, Βιολιτζής, Γιαβασίδης 2, Γρηγοριάδης 1, Δούγιας 5, Ιλερής 2, Κουσίδης 3, Μαυρόπουλος, Μέγκας 4, Σακαλής, Τοκατζόγλου Α. 3, Τοκατζόγλου Β., Πιστόλας 2, Φαχουρίδης Α., Φαχουρίδης Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.