Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2017

Η "Τόλμη" Κιλκίς στο πανελλήνιο κύπελλο Taekwondo "Σταμάτης Κάσσης"

Δελτίο τύπου "Τόλμης" Κιλκίς
Πανελλήνιο κύπελλο Taekwondo "Σταμάτης Κάσσης" με κατηγορίες ανδρών-γυναικών, εφήβων-νεανίδων, και παίδων-κορασίδων της Ελληνικής Ομοσπονδίας ΕΛΟΤ διεξήχθη στη Χαλκιδική στο κλειστό γυμναστήριο Πολυγύρου στις 11-12 Νοεμβρίου 2017.

Η διοργάνωση αυτή πραγματοποιείται μια φορά το χρόνο με τη συγκεκριμένη επωνυμία για λόγους τιμής στον άνθρωπο που θεωρείται πρωτεργάτης στη διάδοση του αθλήματος στην Ελλάδα. Η συμμετοχή ανερχόταν στους 700 αθλητές-ριες σύμφωνα με την ΕΛΟΤ όλων των ηλικιακών κατηγοριών με υψηλό επίπεδο πλαισιωμένο από πρωταθλητές-ριες.

Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν σε 6 τερέν νέου τύπου με ηλεκτρονικούς θώρακες και κάσκες Daedo, Video replay νέου τύπου και νέους κανονισμούς διαιτησίας. Όλος ο ηλεκτρονικός εξοπλισμός με το πλήρες πρόγραμμα έχει στόχο την αναβάθμιση του ολυμπιακού αθλήματος Taekwondo ενισχύοντας την αντικειμενικότητα στην καταγραφή των σκορ.

Σε αυτή την άψογη διοργάνωση συμμετείχε και ο Α.Σ. Η Τόλμη Κιλκίς με 10 αθλητές-ριες και τις δυο μέρες. Η συγκομιδή μεταλλίων ήταν 4 χρυσά και 3 χάλκινα.

-Αναστασιάδης Σεβαστιανός ανδρών -68 κιλά, Χρυσό μετάλλιο

-Δεληγιαννίδης Χριστόφορος, ανδρών -54 κιλά, Χρυσό μετάλλιο

-Δαδούπης Φώτιος, παίδων -65 κιλά, Χρυσό μετάλλιο

-Κεμεντσετσίδης Παναγιώτης, παίδων -61 κιλά, Χρυσό μετάλλιο

-Παπουτσής Αθανάσιος, παίδων -57 κιλά, Χάλκινο μετάλλιο

-Λουκοβίτης Δημήτριος, παίδων -57 κιλά, Χάλκινο μετάλλιο

-Νικολαίδης Ιωάννης, παίδων -33 κιλά, Χάλκινο μετάλλιο

Αγωνίστηκαν επίσης αλλά παρά την προσπάθεια δεν κατάφεραν να διακριθούν οι:

Ημερίδης Άγγελος παίδων -45 κιλά, Αθανασιάδης Βασίλειος παίδων -57 κιλά, 

Παπαδόπουλος Κων/νος εφήβων -55 κιλά.

Σημαντική ήταν η συμμετοχή στη συγκεκριμένη διοργάνωση ενόψει του πρωταθλήματος παίδων-κορασίδων που θα διεξαχθεί από 23 έως 26 Νοεμβρίου 2017 στην Αθήνα. 

Ανεξαρτήτου αποτελέσματος σημασία έχει η συμμέτοχή πάνω απ όλα και μετά από τις αναμετρήσεις όποιοι χαρακτήρα πρωταθλήματος ενισχύοντας την αγωνιστική εμπειρία και με αυτό σύμμαχο τα ποσοστά επιτυχίας αυξάνονται με τακτική και φυσικά με όλη τη σωστή υποδομή.

Την ομάδα συνόδευσε και στήριξε ο αθλητής του συλλόγου Ιορδάνης Σαλονικίδης.

Συγχαρητήρια έδωσαν σε όλους του αθλητές-ριες έδωσαν ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Κουραλίδης Παύλος και οι προπονητές Λεμονίδης Γεώργιος, Λεμονίδης Σταύρος και Λεμονίδης Μιλτιάδης και εύχονται καλή συνέχεια στις διοργανώσεις που ακολουθούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.