Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2017

Παράταση προθεσμίας για αιτήσεις στα βιωματικά σεμινάρια για γονείς παιδιών νηπιακής και σχολικής ηλικίας

Η Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας, σας ενημερώνει ότι λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος συμμετοχής στα Βιωματικά Σεμινάρια για γονείς παιδιών νηπιακής και σχολικής ηλικίας του Δικτύου Πρόληψης και Προαγωγής της Υγείας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, αποφασίσθηκε να δοθεί παράταση στην προθεσμία υποβολής αιτήσεων.

Ως καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων στα Βιωματικά Σεμινάρια, ορίζεται πλέον η 30η Νοεμβρίου 2017

Στα πλαίσια δράσεων του Δικτύου πρόληψης και προαγωγής της υγείας η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, θέλοντας να καλύψει τον τομέα συμβουλευτικής των γονέων, αλλά και να ενισχύσει τον ιδιαίτερα δύσκολο γονεϊκό ρόλο, θα οργανώσει βιωματικά σεμινάρια με θέμα: "Παιδική Επιθετικότητα, Ενίσχυση Θετικής Συμπεριφοράς και ο Ρόλος της Οικογένειας." 

Το πρόγραμμα θα απευθύνεται σε γονείς παιδιών νηπιακής (4-5 ετών) και σχολικής ηλικίας (6-12 ετών) και θα εφαρμοστεί από τις Δ/νσεις Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας, σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από τα μέλη του Δικτύου με ψυχοκοινωνική ειδίκευση.

Στην Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς, τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς- Ανδρέα Παπανδρέου 3 στο Κιλκίς.Συντονίστριες των σεμιναρίων θα είναι οι ψυχολόγοι της Δ/νσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας: Μπογιατζάκη Βασιλική & Σιδηροπούλου Κυριακή. Η διάρκεια τους θα είναι 8 δίωρες εβδομαδιαίες συναντήσεις σε πρωινές ώρες, οι ενδιαφερόμενοι γονείς θα ενημερωθούν τηλεφωνικά για την έναρξη του σεμιναρίου. Η συμμετοχή είναι δωρεάν και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Την αίτηση συμμετοχής μπορείτε να προμηθευτείτε από την Δ/νση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας (Τμήμα Κοινωνικής Μέριμνας), καθώς και από το site της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας www.pkm.gov.gr (επιλέγοντας Κιλκίς ή Π.Ε Κιλκίς και στη συνέχεια ΝΕΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ). Συμπληρωμένη η αίτηση αποστέλλετε στα e-mail: ky.sidiropoulou@kilkis.pkm.gov.gr και va.mpogiatzaki@kilkis.pkm.gov.gr, στο φαξ: 23410-79728 & 23410-79724 ή κατατίθεται στην υπηρεσία (Τμήμα Κοινωνικής Μέριμνας, Ισόγειο, Ανδρέα Παπανδρέου 3, τηλέφωνα επικοινωνίας: 23413 - 53604 και 53602).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.