Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2017

Τα νέα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς (14/11/2017)

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς
Την έκτη συνεχόμενη νίκη του πέτυχε ο Αλέξανδρος Κιλκίς εκτός έδρας επί της Θύελλας Αγίου Πέτρου με 1-3 και είναι πλέον μόνη πρώτη στο βαθμολογικό πίνακα του Πρωταθλήματος.

Από το πρώτο μέρος η ομάδα του Αλέξανδρου κυριάρχησε στον αγώνα αποδίδοντας ωραίο ποδόσφαιρο και προηγήθηκε στο ημίχρονο με 0-3 ,με γκολ των Τζεβελέκη 16’, Αγαθαγγελίδη 38’και Ιωαννίδη στο 40’.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα έχοντας στο νου της τον αγώνα Κυπέλλου στην Πλαγιά της Τετάρτης με την ομώνυμη ομάδα, κατέβασε ρυθμούς πράγμα που εκμεταλλεύτηκαν οι αντίπαλοι μειώνοντας σε 1-3.

Απόντες από την αναμέτρηση ήταν ο τραυματίας Κοτσαμποικίδης και ο στρατευμένος Τσολακίδη. Ένα γεγονός έκλεψε την παράσταση και αυτό δεν ήταν άλλο από το ντεμπούτο μετά από το ατύχημα του ποδοσφαιριστή μας Στάθη Παπαδόπουλου, ο οποίος έδειξε ότι μπορεί και το αξίζει να αγωνίζεται για την μεγάλη του αγάπη το ποδόσφαιρο.

Το μυαλό όλων στον Αλέξανδρο Κιλκίς πλέον στρέφεται στον αγώνα Κυπέλλου στην Πλαγιά όπου ο Αλέξανδρος με νίκη περνάει στον τελικό της διοργάνωσης. Σημειωτέον ότι επανέρχονται στην ομάδα για τον αγώνα αυτόν οι Κοτσαμποικίδης και Τσολακίδης και άπαντες θα τα δώσουν όλα για την πρόκριση.

Με ανατροπή… νίκησαν οι ΕΛΠΙΔΕΣ ΚΙΛΚΙΣ
Τον Απόλλων Μαυρονερίου νίκησαν το Σάββατο με 3-1 στο γήπεδο της Ευκαρπίας οι Ελπίδες Κιλκίς, παρότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ με ένα ξέσπασμα στο δεύτερο ημίχρονο πήραν τους τρεις βαθμούς.

Όπως προείπαμε οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα και ευτύχησαν να προηγηθούν στο 18' με τον Γιάννη Τσοποζιδη να μην αστοχεί από την άσπρη βούλα και το σκορ δεν άλλαξε ως την ανάπαυλα.

Στο δεύτερο σαρανταπεντάλεπτο οι γηπεδούχοι αντεπιτέθηκαν και ισοφάρισαν γρήγορα με απευθείας βολέ από τον Ερλι Μπουσδρα στο 55', για να κάνουν την ανατροπή επτά λεπτά αργότερα με κοντινό πλασέ του Αλεξανδρίδη. Την νίκη των Ελπίδων σφράγισε στο 75' με ατομική ενέργεια ο Χρήστος Παπαδόπουλος.

Εσωτερικές Μονομαχίες στην 3η Αγωνιστική της ΕΠΣ Κιλκίς
Η 3η αγωνιστική των ηλικιών τζούνιορ και προ τζούνιορ διεξήχθη την Κυριακή 12/11 με τα τμήματα του Αλέξανδρου να διασταυρώνονται μεταξύ τους.

Όπως ήταν λογικό τα μεγαλύτερα ηλικιακά τμήματα επικράτησαν, με τους μικρότερους να κερδίζουν το χειροκρότημα και τις εντυπώσεις. Αναλυτικά τα αποτελέσματα :

ΤΖΟΥΝΙΟΡ
Αλέξανδρος Α’ – Αλέξανδρος Β’ : 11- 4

ΠΡΟΤΖΟΥΝΙΟΡ
Αλέξανδρος Α’ – Αλέξανδρος Β’ : 8-6

Φιλική Νίκη προ παίδων ΜΙΛΑΝ επί του Ερμή Τερπύλλου
Παράλληλα με τα τμήματα του Ατέρμονα, στις εγκαταστάσεις μας επισκέφθηκαν και παιδιά από τα Παιδικά Τμήματα του Ερμή Τερπύλλου.

Οι προ παίδες Μίλαν, δείχνουν να βελτιώνονται παιχνίδι με παιχνίδι και νίκησαν σχετικά εύκολα με σκορ 10-1.

Επίσκεψη της Ακαδημίας ΑΤΕΡΜΩΝ
Ένα πλούσιο ποδοσφαιρικό Σαββατοκύριακο ήταν αυτό που πέρασε για τους μικρούς αθλητές της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς.

Το πρωί της Κυριακής φιλοξενήθηκαν στις εγκαταστάσεις μας οι ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας ΑΤΕΡΜΩΝ και συγκεκριμένα (7) επτά συνολικά τμήματα ( 2 Μπαμπίνι, 2 Προ τζούνιορ, 2 Τζούνιορ και 1 προ παιδικό ).

Αντίστοιχα, για την Ακαδημία του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ αγωνίστηκαν τα τμήματα Μπαμπίνι Α1 Ρονάλντο , Μπαμπίνι Α2 Μέσσι , προ τζούνιορ Ντόρντμουντ, προ τζούνιορ Τσέλσι, τζούνιορ Μαρσέιγ, τζούνιορ Ατλέτικο και προ παιδικό Γιούβε.

Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς ευχαριστεί θερμά τους υπεύθυνους της Ακαδημίας ΑΤΕΡΜΩΝ για την επίσκεψη και… δεσμεύεται για την όσο το δυνατό συντομότερη ανταπόδοση.











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.