Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2017

Συνάντηση υποψηφίων συνδυασμού «Το Επιμελητήριο αλλάζει»: «Προχωράμε με διαφάνεια, εργατικότητα και καινοτομία»

Δελτίο τύπου συνδυασμού «Το Επιμελητήριο αλλάζει» 
Σε κλίμα αισιοδοξίας και με τους υποψήφιους να δηλώνουν έντονα την αγωνιστική τους διάθεση για αλλαγή, ολοκληρώθηκε την περασμένη Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2017, η πρώτη συνάντηση γνωριμίας και ενημέρωσης του συνδυασμού «Κιλκίς Το Επιμελητήριο αλλάζει».


Στην συγκέντρωση, που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο «Ευρυδίκη» της πόλης του Κιλκίς, ενόψει των επιμελητηριακών εκλογών που θα διεξαχθούν στις 2, 3 και 4 Δεκεμβρίου 2017 σε Πολύκαστρο και Κιλκίς, συμμετείχαν υποψήφιοι σύμβουλοι –καταξιωμένοι επαγγελματίες από όλους τους επιχειρηματικούς κλάδους και από μικρές και μικρομεσαίες επιχειρήσεις του νομού.

Ο υποψήφιος Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κιλκίς και επικεφαλής του Συνδυασμού, Κώστας Βιολιτζής, καλωσορίζοντάς τους, παρουσίασε σε γενικές γραμμές τους στόχους του συνδυασμού, και τόνισε με έμφαση ότι η συνολική προσπάθεια που θα καταβληθεί, έχει ως στόχο την αναγέννηση του θεσμού, με αποδέκτες όλα ανεξαιρέτως τα μέλη του Επιμελητηρίου.

«Με γνώμονα το τρίπτυχο: διαφάνεια, εργατικότητα και καινοτομία, προχωράμε δυνατά, υπεύθυνα, σοβαρά για την αναγκαία αλλαγή σελίδας στο Επιμελητήριο Κιλκίς, που θα ανοίξει νέο κεφάλαιο για το επιχειρείν και θα δώσει νέα πνοή και ώθηση στο μέλλον του θεσμού», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Τέλος, ευχήθηκε σε όλους καλή δύναμη και καλό προσωπικό και πρωτίστως, συλλογικό αγώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.