Τρίτη, 21 Μαρτίου 2017

Ανάγνωση παραμυθιού στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Κιλκίς

Δελτίο τύπου Βιβλιοθήκης Κιλκίς
Την Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017 η Σχολική Σύμβουλος Προσχολικής Αγωγής και μέλος του Εφορευτικού Συμβουλίου κ. Παπαδοπούλου Μαρία, με ιδιαίτερη χαρά υποδέχτηκε στην Βιβλιοθήκη τα μέλη της Αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρείας «Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης», για την πραγματοποίηση μιας δράσης. 

Ο σκοπός ήταν στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας Ποίησης και κατά του Ρατσισμού, και της Παγκόσμιας Ημέρας για το σύνδρομο Down, και στα πλαίσια του βιωματικού εργαστηρίου ανάγνωσης που λειτουργεί στο κέντρο με ευθύνη της Κοινωνικής Λειτουργού κας Τριανταφυλλίδου Γεωργίας, και της λογοθεραπεύτριας κας Πατσάνη Κωνσταντίνας, να ξεναγηθούν στο χώρο της βιβλιοθήκης και να γίνουν μέλη, ώστε να μπορούν να δανείζονται βιβλία για το εργαστήριο ανάγνωσης που διαθέτουν. 

Στα πλαίσια της δράσης αυτής άκουσαν την αφήγηση του παραμυθιού «Η υπόσχεση» της Anna Conomos και Ντανιέλα Σταματιάδη από τις εκδόσεις Ποταμός, αλλά και τραγούδια που αφορούν το θέμα του βιβλίου. Αφού μίλησαν για τα βιβλία που έχουν διαβάσει και τους άρεσαν, ζωγράφισαν τις εντυπώσεις τους από το βιβλίο.

Ευχαριστούμε θερμά την κα Παπαδοπούλου για την πρωτοβουλία της και την πραγματοποίηση της συγκεκριμένης δράσης.

Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Κιλκίς, Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2341076338, Ιστοσελίδα: vivl-kilkis.kil.sch.gr, Email: vivlkilk@sch.gr, Facebook: www.facebook.com/LibraryKilkis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου