Τρίτη, 21 Μαρτίου 2017

"Θερμά συγχαρητήρια Στράτο Ξηρουδάκη"

Υπογράφει ο Σύλλογος Συνταξιούχων Πολιτικών Δημοσίων Υπαλλήλων Νομού Κιλκίς
Ο Σύλλογος Συνταξιούχων Πολιτικών Δημοσίων Υπαλλήλων Νομού Κιλκίς εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στον Πρόεδρο μας Ξηρουδάκη Στράτο για την επανεκλογή του στο Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτικών Συνταξιούχων (Π.Ο.Π.Σ.) η οποία εκπροσωπεί περίπου 300.000 συνταξιούχους δημοσίους υπαλλήλους.

Η εκλογική αυτή επιτυχία η οποία δεν ήρθε τυχαία αλλά ήταν απόρροια μια συνεπούς και υπεύθυνης πορείας του στα συνδικαλιστικά δρώμενα των συνταξιούχων τίμα τον Σύλλογό μας και τον Νομό μας. Παίρνει ιδιαίτερη αξία, αν αναλογιστεί κανείς ότι από τα μέλη του προηγούμενου Δ.Σ., μόνο ο Πρόεδρος μας και ένα άλλο μέλος εξελέγησαν.

Εμείς τα μέλη του Συλλόγου και του Δ.Σ. του ευχόμαστε καλή επιτυχία στην νέα του θητεία στο Δ.Σ. της Π.Ο.Π.Σ.

Δήλωση Στράτου Ξηρουδάκη
"Γινόμενος μάρτυρας ευμενών και επαινετικών συζητήσεων (στο δρόμο - στο καφενείο - στις διάφορες εκδηλώσεις κ.λπ.), και ακούοντας θετικά σχόλια για τις δραστηριότητες του Συλλόγου Κρητών Νομού Κιλκίς "ΤΟ ΑΡΚΑΔΙ", νοιώθοντας απέραντη ικανοποίηση προσθέτω κι εγώ τα δικά μου συγχαρητήρια για το Δ.Σ. πρωτίστως, αλλά και για όλους που βοηθούν για να υπάρχει αυτή η θετική εικόνα στην κοινωνία του Κιλκίς.
Εύχομαι και ελπίζω να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου