Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016

Kinesis Fight Club Kilkis: Προαγωγικές εξετάσεις στο Brazilian Jiu Jitsu

Δελτίο τύπου Kinesis Fight Club 
Το Kinesis Fight Club συμμετείχε σε Προαγωγικές εξετάσεις στο Brazilian Jiu Jitsu,το περασμένο Σάββατο στις 16 Δεκεμβρίου στην Χαλάστρα Θεσσαλονίκης.

Οι εξετάσεις πραγματοποιήθηκαν στο γυμναστήριο του Νίκου Γουγούλα, μοναδικού κατόχου μαύρης ζώνης της international Brazilian Jiu Jitsu Federation IBJJF στην βόρεια Ελλάδα, εκπρόσωπο της ΕΦΕΟΖΖ Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Ζίου Ζίτσου στην βόρεια Ελλάδα και μέλος της παγκοσμίου φήμης αγωνιστικής ομάδας Andre Ushirobira.

Το Kinesis συμμετείχε με 3 αθλητές τους Αντώνη Γιαννακίδη, Φάνη Μανουσαρίδη και Παναγιώτη Κυβελίδη που προάχθηκαν στον βαθμό του 3ου,2ου και 1ου stripe στην άσπρη ζώνη αντίστοιχα.

Το Brazilian Jiu Jitsu είναι αναγνωρισμένο από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και δίνει την δυνατότητα στους αθλητές που συμμετέχουν στα πρωταθλήματα της ΕΦΕΟΖΖ να μοριοδοτηθούν, όπως συμβαίνει και με το Kick Boxing και με το Καράτε.

Το Kinesis αγωνίζεται επίσημα με το Gougoulas Team και έχει εντάξει το Brazilian Jiu Jitsu στο εκπαιδευτικό του πρόγραμμα υπό την εποπτεία του Νίκου Γουγούλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.