Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016

Πέρασαν με εξάρα από τη Καρδίτσα τα κορίτσια του Κιλκισιακού

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Καταιγιστικές οι παίκτριες του Κιλκισιακού συνέτριψαν το απόγευμα της Κυριακής με 6-0 εκτός έδρας τον Αγιο Νέστωρα Καρδίτσας για τη τρίτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής, φτάνοντας στους έξι βαθμούς.

Από το ξεκίνημα φάνηκε η ανωτερότητα των κοριτσιών του Κιλκισιακού που άνοιξαν το σκορ στο 5' με τη Μαρία Φούρναρη. Στο 21' έπειτα απο κόρνερ της Μουρατίδου η Θάλεια Διαμαντίδου πέτυχε το 2-0. Δύο λεπτά αργότερα η Λαμπρινή Καραβασίλη με πλασέ μεσα από τη περιοχή έκανε το 3-0.

Η σεντερ φορ του ΑΟΚ βρήκε δίχτυα και στο 27' με κοντινή προσπάθεια ενώ στο 41' ολοκλήρωσε το χατ-τρικ μπαίνοντας από τα δεξιά στη περιοχή και με ιδανικό τελείωμα έστειλε τη μπάλα στην απέναντι γωνία για το 5-0.

Στο 43 η Σπυριδούλα Γάτσιου είχε σουτ στο οριζόντιο δοκάρι, σε ένα πρώτο μέρος που οι παίκτριες του Νίκου Κωτάκη ήταν εντυπωσιακές.

Στο 48' η Κική Αναστασιάδου πέρασε την αντιπαλό της και με αριστερό σουτ μέσα από τη περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 6-0. Μέχρι το τέλος του ματς ο Κιλκισιακος έκανε διαχείριση δυνάμεων, δημιουργώντας ακόμη 3-4 φάσεις για γκολ.

Επόμενος αγώνας πρωταθλήματος εντός έδρας στις 8 Ιανουαρίου με τον Αγροτικό Αστέρα Αγίας Βαρβάρας.

ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ: Τσιραπίδου, Πουλιοπούλου, Παρπαρά, Ασκονίδου (59' Τζιτζίδου), Μουρατίδου, Σ. Παπαδοπούλου, Διαμαντίδου, Αναστασιάδου, Καραβασίλη (46' Ν. Παπαδοπούλου), Φούρναρη, Γάτσιου (78' Αντωνιάδου).

Τρία κορίτσια στην Εθνική Κορασίδων!
Και τα καλά νέα στη παρθενική χρονιά του Κιλκισιακού στο πρωτάθλημα συνεχίζονται! Στη προεπιλογή για την Εθνική Κορασίδων κλήθηκαν η Λαμπρινή Καραβασίλη, η Ευθαλία Διαμαντίδου και η Κατερίνα Τζιτζίδου.

Οι τρεις παίκτριες του Κιλκισιακού θα βρεθούν το διήμερο 27-28 Δεκεμβρίου στη Θεσσαλονίκη και είμαστε σίγουροι πως θα τα πάνε καλά και θα φορέσουν γρήγορα το εθνόσημο!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.