Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016

Μεγάλης βαθμολογικής σημασίας νίκη για τον Αλέξανδρο Κιλκίς.

Δελτίο τύπου Αλέξανδρου Κιλκίς
Στην αυλαία του πρώτου γύρου σπουδαίο διπλό, αλλά και μεγάλης βαθμολογικής σημασίας νίκη για τον Αλέξανδρο Κιλκίς.

Η ανδρική ομάδα του Αλέξανδρου πέτυχε μεγάλη νίκη στην έδρα του ΠΑΟΝΕ αν και αγωνιζόταν χωρίς 5 έμπειρους παίκτες ( Γιαξής-Ντουντούκης-Παμπουκίδης-Βασιλειάδης-Τσακιρίδης )βασικούς της ποδοσφαιριστές και με τραυματία αναγκαστική συμμετοχή του Μπαρχουνταρασβίλη.

Οι νεαροί παίκτες της ομάδας κλήθηκαν μαζικά να συμμετέχουν σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι λόγω των ελλείψεων, στην κατάρτιση της ενδεκάδας ,απέναντι ίσως με την καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος και με την συμμετοχή μόνο τεσσάρων έμπειρων παικτών.

Το παιχνίδι στα πρώτα 10’ λεπτά βρήκε τους νεαρούς παίκτες ( γεννηθείς 1999-2000) να αιφνιδιάζονται με την επιθετικότητα της ομάδας της Επταλόφου, στο 3’, 5’ και στο 12’ οι χαμένες ευκαιρίες για τον ΠΑΟΝΕ με τους Ευθυμιάδη και Τσολακίδη.

Οι πρώτες αντεπιθέσεις της ομάδας του Αλέξανδρου ήταν πολύ επικίνδυνες και αυτό επιβεβαιώθηκε στο 23’ λεπτό με τον Αλεξανδρίδη να σημειώνει το 0-1 από κοντά με πλασέ.

Το 0-2 θα γίνει λίγα λεπτά αργότερα μετά από πολύ καλή ενέργεια και πάσα του Ορφανίδη στον επερχόμενο Ιωαννίδη στο 30’ με τον ίδιο τρόπο.

Η γενική εντύπωση του πρώτου ημιχρόνου είναι με την ομάδα του ΠΑΟΝΕ να προσπαθεί να βρει λύσεις στην άμυνα συγκέντρωσης του Αλέξανδρου με ανούσια κατοχή.

Το δεύτερο ημίχρονο θα χαθούν και από τις δύο ομάδες κλασικές ευκαιρίες στο 55’, 70’ δοκάρια με Κόλα και Σουμέλα για τον ΠΑΟΝΕ και στο 81’ και 85’ με τον Ορφανίδη και Μποστατζίδη τετ α τετ για τον Αλέξανδρο, αλλά τόσο η τύχη όσο και η ικανότητα των τερματοφυλάκων δεν θα αλλάξει το τελικό αποτέλεσμα.

Για τον Αλέξανδρο Κιλκίς πάνω από όλα είναι η συμμετοχή των παιδιών σε πρωταθλήματα με υψηλό βαθμό δυσκολίας για τον έλεγχο των επιδόσεων των νεαρών παικτών και την αθλητική συμπεριφορά τους η οποία βασίζεται στο πυραμιδικό σύστημα διδασκαλία-εκπαίδευση-καθοδήγηση τεχνικών -τακτικών στοιχείων, ψυχικής ετοιμότητα κ προσωπικότητας.

Η φιλοσοφία του Αλέξανδρου είναι η συνεργασία με προπονητές που μπορούν να αναδείξουν την ικανότητα των παιδιών με ταλέντο στο ποδόσφαιρο για αυτό η ενιαία προπονητική διαδικασία των προπονητών ποδοσφαίρου, καθηγητών φυσικής αγωγής με ειδικότητα ποδόσφαιρο και uefa C' B' A' των σχολών ποδοσφαίρου ΕΠΟ αλλά και η εμπειρική γνώση του παιχνιδιού από τους προπονητές, δημιουργούν όλες εκείνες τις προϋποθέσεις για την ανίχνευση, επιλογή και αξιοποίηση των παιδιών με χαρακτηριστικά ταλέντου ποδοσφαίρου έτσι όπως προβλέπει το μνημόνιο συνεργασίας ΕΠΟ-UEFA όταν αυτό υλοποιείται από ειδικούς αλλά και με την κατανόηση και την συνεργασία των γονέων των παιδιών.

Αγώνας : Πρωτάθλημα Α14 της ΕΠΣΚ ΚΙΛΚΙΣ 13η αγωνιστική 
Γήπεδο: Επταλόφου
Ώρα: 15:00
Διαιτητές :Δραγούσης –Σιδηρόπουλος -Ταραλίδης

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ( ΠΕΛΙΔΗΣ) ΚΟΠΑΛΙΔΗΣ,ΣΠΥΡΙΔΟΠΟΥΛΟΣ(80’ ΜΠΟΣΤΑΤΖΙΔΗΣ),ΣΕΦΕΡΙΔΗΣ,ΜΠΑΡΧΟΥΝΤΑΡΑΣΒΙΛΗ,ΨΩΜΙΑΔΗΣ,ΜΑΚΑΡΙΟΣ,ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ,ΤΣΙΜΠΟΥΚΑΣ,ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ,ΚΕΣΙΔΗΣ(79’ΠΑΜΠΟΥΚΙΔΗΣ),ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΔΗΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.