Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016

Άλλο ένα τέρμα χώριζε τον Αλέξανδρο Κιλκίς από τον τελικό του κυπέλλου

Δελτίο τύπου Αλέξανδρου Κιλκίς
Στο 10’ λεπτό μετά από έναν πολύ όμορφο συνδυασμό του Αλεξανδρίδη με τον Ντουντούκη και τελικό αποδέκτη τον Ιωαννίδη ο τελευταίος θα γράψει το 1-0 με τακουνάκι, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Αν και το γρήγορο γκολ που επιζητούσε ο Αλέξανδρος ήρθε στον σωστό χρόνο και του έδινε μεγάλο πλεονέκτημα για να πετύχει το δεύτερο γκολ που θα τον έστελνε στον τελικό του κυπέλλου, τελικά δεν ήρθε.

Και δεν ήρθε γιατί η συνέχεια δεν ήταν η αναμενόμενη, οι λόγοι ήταν: ότι όλες οι τελικές προσπάθειες δεν είχαν τις προϋποθέσεις για να δημιουργήσουν απειλεί για τον τερματοφύλακα της Κρηστώνης, ότι η εφαρμογή του κανονισμού παιδιάς και πειθαρχικού ελέγχου από τον διαιτητή ,παίχτηκαν σε πραγματικό χρόνο 15’ λεπτά παιχνιδιού στο Α’ ημίχρονο και 13’ λεπτά στο Β’ ημίχρονο αλλά και η στέρηση δύο πέναλτι στο 32΄με τον Αλεξανδρίδη και στο 65΄με τον Ιωαννίδη.

Η ομάδα της Κρηστώνης είχε και αυτή τις ευκαιρίες της να πετύχει τέρμα ,στο 32΄με σουτ του Αλμασίδη στο αριστερό κάθετο δοκάρι και στο 63΄από πλεονεκτική θέση ,μέσα από την μικρή περιοχή ο χ΄΄Σάββας θα στείλει την μπάλα απελπιστικά άουτ.

Γενικά η εικόνα του αγώνα κυμάνθηκε σε μέτρια επίπεδα και ίσως σε αυτό να συνέβαλλαν οι πιο πάνω λόγοι που αναφέρονται.

Το μεγάλος διαχρονικό κέρδος για την ομάδα του Αλέξανδρου ανήκει στην βασική φιλοσοφία της ομάδας , η οποία αναφέρεται στην δημιουργία νέων παικτών με χαρακτηριστικά ταλέντου ποδοσφαίρου και τις εμπειρίες που θα πρέπει να αποκτούν με την συμμετοχή τους σε αγώνες με ιδιαίτερη σημασία και τα οφέλη που αποκομίζουν από την εκπαίδευσή τους και την καθοδήγησή τους.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΙΛΚΙΣ: (ΠΕΛΙΔΗΣ Γ) Κοπαλίδης, Σπυριδόπουλος,Παμπουκίδης (75’ Μακάριος), Ψωμιάδης, Μπαρχουνταρασβίλι, Γιαξής, Ορφανίδης (75’ Κεσίδης), Τσιμπούκας, Ιωαννίδης, Ντουντούκης, Αλεξανδρίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.