Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016

Εκδήλωση αγάπης από τον Σύλλογο Γυναικών Δήμου Παιονίας "Ευκράντη"

Δελτίο τύπου Συλλόγου Γυναικών Δήμου Παιονίας
Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016, στην Λ.Α.Φ. Πολυκάστρου, η καθιερωμένη εκδήλωση Αγάπης από τον Σύλλογο Γυναικών Δήμου Παιονίας "Ευκράντη"

Έτσι το 2016 έκλεισε με μια εκδήλωση προσφοράς και κοινωνικής αλληλεγγύης, η οποία εντάσσεται στο κομμάτι των κοινωνικών δράσεων του Συλλόγου, όπου η συμμετοχή των μελών και φίλων ήταν συγκινητική. Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για την αγορά τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης και θα δοθούν μέσω του Συλλόγου και μέσω του φιλόπτωχου της ενορίας του Ι.Ν.Αγ.Τριάδος Πολυκάστρου.

Το Δ.Σ του Συλλόγου ευχαριστεί τον Ταξίαρχο της 33 Μ/Κ Ταξιαρχίας Κο ΚΕΒΕΝΤΖΙΔΗ Συμεών καθώς και το προσωπικό της Λ.Α.Φ Πολυκάστρου για την πολύτιμη βοήθειά τους.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Κος ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΔΗΣ Θεόδωρος ο Δήμαρχος Παιονίας Κος ΓΚΟΥΝΤΕΝΟΥΔΗΣ Χρήστος η Περιφερειακή Σύμβουλος

Κα ΚΑΡΑΜΙΣΑΚΗ Μιχαλία οι Δημοτικοί Σύμβουλοι ΣΙΩΝΙΔΗΣ Κώστας, ΦΡΑΓΚΟΣ Γεώργιος,

ΔΕΒΕΤΖΟΠΟΥΛΟΣ Αιμίλιος, η Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Ειδομένης Κα ΣΟΥΠΛΗ Ξανθούλα καθώς και εκπρόσωποι Συλλόγων της περιοχής Παιονίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.