Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016

Εκδήλωση αλληλεγγύης για τους εργαζόμενους του Καρυπίδη (πρώην Αρβανιτίδη)

Ανακοίνωση ΠΑΜΕ Θεσσαλονίκης
Η γραμματεία Θεσσαλονίκης του ΠΑΜΕ διοργανώνει εκδήλωση αλληλεγγύης για τους εργαζόμενους του Καρυπίδη (πρώην Αρβανιτίδη) οι οποίοι ανυπόταχτα εδώ και ένα χρόνο παλεύουν για δεδουλευμένα 10 μηνών, ΣΣΕ και θέσεις εργασίας, παρά το γεγονός ότι εναντίον τους έχουν επιστρατευτεί, τρομοκρατικός μηχανισμός της εργοδοσίας και εμπαιγμός από την πλευρά της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Η εκδήλωση θα πλαισιωθεί από θεατρικό έργο για τα παιδιά και εγγόνια των εργαζομένων στην επιχείρηση αλλά και άλλων. Για την νέα γενιά για την οποία και αυτός ο αγώνας θα αποτελέσει παρακαταθήκη, θα αφήσει τα ίχνη στα οποία θα βαδίσει η νέα βάρδια της εργατικής τάξης για να μη ζήσει σαν δούλος του 21ου αιώνα.

Τα δεκάδες ταξικά συνδικάτα, οι επιτροπές αγώνα σε κάθε κλάδο του Ν. Θεσσαλονίκης δηλώνουμε την αμέριστη συμπαράσταση μας στον δίκαιο αγώνα τους, θα είμαστε με όλα τα μέσα στο πλευρό τους έως ότου δικαιωθούν.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 22/12/16 και ώρα 7μμ στο ΕΚΘ (-1)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.