Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016

Πλούσιο αγωνιστικά Σαββατοκύριακο για τους μικρούς αθλητές της Ακαδημίας "Αλέξανδρος"

Ένα πλούσιο αγωνιστικά Σαββατοκύριακο ήταν αυτό που μας πέρασε για τους μικρούς αθλητές της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς καθώς αγωνίστηκαν συνολικά δώδεκα (12) τμήματα σε Εύοσμο, Αθλητικό Κέντρο Ατέρμονα και Αθλητικό Κέντρο Αλέξανδρος.

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΣΤΟΝ ΑΤΕΡΜΟΝΑ
Η δράση ξεκίνησε το απόγευμα του Σαββάτου με το τμήμα Μπαμπίνι Α1 να ανοίγει την αυλαία ενός καταπληκτικού σε οργάνωση και χαρακτήρα τουρνουά. Οι Μπαμπίνι του κ. Κώστα Τσακιρίδη κέρδισαν για άλλη μια φορά το χειροκρότημα όλων με την αγωνιστική τους παρουσία σε μια σειρά τεσσάρων (4) παιχνιδιών.

Την επόμενη μέρα τη σκυτάλη στο τουρνουά πήραν οι προτζούνιορ Μάντσεστερ 2009 του κ. Κώστα Ντουντούκη, οι οποίοι έδωσαν με τη σειρά τους τρεις (3) αγώνες στους οποίους ξεδίπλωσαν ταλέντο και χάρη ενώ πέτυχαν και κάποια γκολ μοναδικής ομορφιάς.

Στο τέλος του Τουρνουά οι μικροί αθλητές του Αλέξανδρου Κιλκίς προσέφεραν στους διοργανωτές τα ρούχα τα οποία προορίζονται για παιδιά από ευπαθείς κοινωνικές ομάδες που χρειάζονται τη βοήθειά μας. Η αξιέπαινη φιλανθρωπική πρωτοβουλία των ιθυνόντων του Ατέρμονα στέφθηκε με επιτυχία χάρις και στην κινητοποίηση ευαισθησίας των μελών της Ακαδημίας.

Άλλωστε ο στόχος είναι ΣΗΜΕΡΑ ΑΘΛΗΤΕΣ, ΑΥΡΙΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.