Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2016

Κιλκίς: Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για ιατρική κάλυψη σχολικών αγώνων

H Ομάδα Φυσικής Αγωγής της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς, σύμφωνα με το υπ’ αριθμ. 9283/Δ5/20-1-2015 έγγραφο της Διεύθυνσης Φυσικής Αγωγής του Υπ.Π.Ε.Θ με θέμα «Αθλητικές δραστηριότητες σχολείων Δευτεροβάθμιας και Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης», επειδή είναι υποχρεωτική η παρουσία γιατρού κατά τη διάρκεια των Πανελλήνιων Σχολικών Αγώνων ΛΥΚΕΙΩΝ Ομαδικών Αθλημάτων και Δρόμου σε Ανώμαλο Έδαφος Ελλάδας και Κύπρου καθώς και «Αγώνων ΑθλοΠΑΙΔΕΙ'ΑΣ» Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων σχολικών αγώνων, καλεί όσους γιατρούς ενδιαφέρονται να παρέχουν ιατρική κάλυψη στα σχολικά πρωταθλήματα να επικοινωνήσουν με την Ομάδα Φυσικής Αγωγής της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς.

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι:

Οι ιδιώτες γιατροί να μπορούν να εκδίδουν απόδειξη παροχής υπηρεσιών.

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 2341353382 τις ώρες από 8:00π.μ. μέχρι 14:30μ.μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.