Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2016

Νέος τεχνικός διευθυντής στα τμήματα υποδομής του Κιλκισιακού, ο Πολυχρόνης Γιαννίτσης

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Ο Α.Ο. Κιλκισιακός ανακοινώνει πως νέος τεχνικός διευθυντής στη ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ του Κιλκισιακού αναλαμβάνει ο Πολυχρόνης Γιαννίτσης. Ο κ. Γιαννίτσης είναι διπλωματούχος προπονητής UEFA B. Ξεκίνησε τη ποδοσφαιρική του καριέρα από τη Δόξα Άσπρου την Αγωνιστική περίοδο 1987-1988 και αμέσως μεταπήδησε στην Α.Ε. Πολυκάστρου, στην οποία αγωνίστηκε ως το 2005, με θητεία και στη Γ΄ Εθνική.

Από το 2005-2007 ήταν προπονητής στην ομάδα του Αξιοχωρίου, τη διετία 2007-2009 στον Κεραυνό Χωρυγίου, ενώ τα επόμενα τρία χρόνια επανήλθε ως προπονητής στο Πολύκαστρο.

Τη σεζόν 2013-2014 βρέθηκε στον πάγκο της Ποντοηράκλειας, και επέστρεψε τα τελευταία δύο χρόνια στην ΑΕΠ, οργανώνοντας με μεγάλη επιτυχία και τα τμήματα υποδομής του Συλλόγου, με συνεχή τουρνουά και εκδρομές σε όλη τη Μακεδονία.

Τον καλωσορίζουμε στη μεγάλη μας οικογένεια και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο του!

Μαζική συμμετοχή παιδιών
Με την έναρξη των σχολείων, άρχισαν και τα παιδιά τις εξωσχολικές τους δραστηριότητες. Στη ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ του Κιλκισιακού υπάρχουν καθημερινά δεκάδες εγγραφές, και το θετικό είναι πως προέρχονται από νέα μέλη, δείγμα του ότι οι Κιλκισιώτες έχουν αγκαλιάσει για τα καλά την Ακαδημία της μεγάλης ομάδας της πόλης μας.

Το τμήμα Παίδων προπονείται κάθε Τρίτη-Τετάρτη-Παρασκευή στις 4.15μ.μ. Η εικόνα μιλά από μόνη της, για το πόσα παιδιά με όνειρα και φιλοδοξίες για το ποδόσφαιρο έχουν εμπιστευθεί τον Κιλκισιακό! Οι Προπαίδες 2004 κάθε Δευτέρα-Τρίτη-Πέμπτη στις 3.00μ.μ. και οι Προπαίδες 2005 κάθε Δευτέρα-Τρίτη-Παρασκευή στις 4.15μ.μ. Οι Τζούνιορ 1 Δευτέρα-Τετάρτη-Πέμπτη στις 3.00μ.μ. και τις ίδιες μέρες αλλά στις 4.15μ.μ. οι Τζούνιορ 2. Οι Προτζούνιορ κάθε Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή από 3.00μ.μ.-4.15 μ.μ. το πρώτο τμήμα και από 4.15μ.μ.-5.30 μ.μ. το δεύτερο τμήμα.

Τέλος τα Μπαμπίνι μας κάθε Τρίτη-Τετάρτη-Πέμπτη από 4.15μ.μ.-5.15μ.μ. Οι εγγραφές συνεχίζονται. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6948 054 439 (Ηλίας Ζλατούδης).

Νέες αγορές για τους νεαρούς μας παίκτες
Ο,τι καλύτερο προσφέρει η ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ του Κιλκισιακού στα παιδιά μας. Οι νέες μπάλες έφτασαν και εντυπωσίασαν, ενώ υπήρξε και αγορά υλικοτεχνικής υποδομής, όπως και κάθε χρόνο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.