Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2016

Αγώνες kick boxing, Tae kwon do Πυγμαχίας και M.m.a. από το "Αθλο" μπροστά στο Δημαρχείο Κιλκίς

Δελτίο τύπου Άθλου Κιλκίς
Στις 9 Σεπτεμβρίου 2016 ημέρα Παρασκευή πραγματοποιήθηκε Διασυλλογικό πρωτάθλημα στα Αθλήματα kick boxing -tae kwon do -boxing καιm.m.a. μέσα στο θεατράκι του δήμου Κιλκίς μπροστά στο Δημαρχείο.


Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν από τον Αθλητικό Σύλλογο Άθλο Κιλκίς σε συνεργασία με τον Δήμο Κιλκίς και την Ελληνική Ομοσπονδία Πολεμικών Τεχνών (Ε.Ο.Π.Τ.).Στους αγώνες συμμετείχαν σωματεία από όλη την βόρεια Ελλάδα. Οι αγώνες ξεκίνησαν στις 19.00 ώρα και διήρκεσαν έως αργά το βράδυ. 

Η συμμετοχή φίλων αθλητών αλλά και του φίλαθλου κόσμου ήταν άξια της βραδιάς και των προσδοκιών όλων. Τους αγώνες προλόγισε ο Πρόεδρος της Ε.Ο.Π.Τ κ. Σμιάρης Θωμάς ευχαριστώντας τον Προπονητή του Α.Σ. Άθλος Κιλκίς Πουντζουκίδη Κων/νο για αυτήν την προσπάθεια να διοργανώσει ένα τέτοιο event μέσα στην εμποροπανήγυρη Κιλκίς φέρνοντας στο κοινό του Κιλκίς όλα τα αθλήματα του τατάμι αλλά και του ring.

Οι αγώνες ξεκίνησαν με τους αθλητές του τατάμι και στην συνέχεια συνεχίστηκαν οι αγώνες πάνω στο ring. Πραγματοποιήθηκαν αγώνες tae kwon do, ελαφριάς επαφής τύπου light contact αλλά και πολύ δυνατοί αγώνες kick boxing m.m.a και Πυγμαχίας. Μετά το πέρας των αγώνων ο διοργανωτής σύλλογος Άθλος Κιλκίς με τον Εκπρόσωπο του Πουντζουκίδη Κωνσταντίνο ευχαρίστησαν όλα τα σωματεία που συμμετείχαν σε αυτήν την διοργάνωση και έδωσαν υπόσχεση να κάνει κάθε προσπάθεια να καθιερωθούν αυτοί οι αγώνες ως μια διοργάνωση έναυσμα της κάθε αγωνιστικής σεζόν δίνοντας στους αθλητές την δυνατότητα να δουν σε αγωνιστική τους κατάσταση σε κάθε ξεκίνημα της σεζόν μέσα από τέτοιου είδους αγώνες φιλικού χαρακτήρα. 

Μετά το πέρας των αγώνων ακολούθησε γεύμα όλων των προπονητών και στελεχών των σωματείων αλλά και διαιτητών στο εκθεσιακό περίπτερο που διατήρησε ο Α.Σ.ΑΘΛΟΣ ΚΙΛΚΙΣ για ακόμη μια φορά εντός της εμποροπανήγυρης Κιλκίς.

Ο προπονητής του Α.Σ.ΑΘΛΟΣ ΚΙΛΚΙΣ ευχαριστεί θερμά τους αθλητές του συλλόγου που συμμετείχαν στην επίδειξη που πραγματοποιήθηκε στις 8/9 ημέρα Πέμπτη στο θεατράκι του κήπου 45 αθλητών στον αριθμό αλλά και τους αθλητές που αγωνίστηκαν στους αγώνες της Παρασκευής μπροστά στο δημαρχείο 40 στο σύνολο.


Συγχαρητήρια σε όλους.














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.