Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2016

"Κερδοφόρα η φετινή Εμποροπανήγυρη Κιλκίς", λέει ο δήμος Κιλκίς

Δελτίο τύπου δήμου Κιλκίς
Με εξαιρετική επιτυχία, παρά τα σκαμπανεβάσματα του καιρού, ολοκληρώθηκε η Εμποροπανήγυρη Κιλκίς. Πολίτες και επισκέπτες από την ευρύτερη περιοχή αντάμωσαν στους γνώριμους χώρους της Εμποροπανήγυρης για να κάνουν τις πρώτες φθινοπωρινές αγορές τους και να γευθούν παραδοσιακά εποχιακά εδέσματα ενώ στις πλατείες της πόλης και στην κεντρική οδό της 21η Ιουνίου, το πολύχρωμο μαζικό πανηγύρι συνεχίστηκε με πολιτιστικά, εικαστικά, αθλητικά δρώμενα, πάρτυ νεολαίας και εκδηλώσεις για τα παιδιά. 


Η φετινή διοργάνωση θεωρήθηκε από τις πιο επιτυχημένες ως προς τη συμμετοχή εκθετών – η χωρητικότητα της Εμποροπανήγυρης για εμπορικές θέσεις αυξήθηκε κατά 15% - και ως προς τις εισπράξεις για το Δήμο Κιλκίς. Παλιοί ως επί το πλείστον εκθέτες και παραγωγοί αλλά και νέοι εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την αυξημένη κινητικότητα στην Εμποροπανήγυρη αλλά και για το επίπεδο εξυπηρέτησης των αρμοδίων υπηρεσιών του Δήμου Κιλκίς. Είναι χαρακτηριστικό ότι κλιμάκιο της Αντιδημαρχίας Ανάπτυξης με επικεφαλής τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Πρόδρομο Πεντζερετζή διένειμε ενημερωτικό φάκελο στους εκθέτες ο οποίος περιείχε την άδεια του εκθέτη, το προσωπικό μήνυμα - καλωσόρισμα του Δημάρχου Κιλκίς Δημήτρη Σισμανίδη και το πρόγραμμα εκδηλώσεων της Εμποροπανήγυρης.

Τα έσοδα της Εμποροπανήγυρης Κιλκίς σημείωσαν αξιοσημείωτη άνοδο καθώς ανήλθαν συνολικά σε 82.510 ευρώ, ποσό το οποίο θεωρείται ρεκόρ δεκαπενταετίας και θα επενδυθεί, όπως άλλωστε δήλωσε ο Δήμαρχος Κιλκίς, για τη λειτουργική και αισθητική βελτίωση των υποδομών στους χώρους διεξαγωγής της εμπορικής – οικονομικής διοργάνωσης.

Ο Δήμος Κιλκίς, με ομόφωνη απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου παρέτεινε κατά μία ημέρα, δηλ. έως τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου τη λειτουργία της Εμποροπανήγυρης για να διευκολύνει τους εκθέτες να πουλήσουν τα είδη τους καθώς τις πρώτες δύο ημέρες η εμπορική κίνηση ήταν μικρότερη εξαιτίας της κακοκαιρίας. Ο Δήμος Κιλκίς απέσπασε τα εύσημα από πολίτες, εκθέτες για την οργανωτική του αρτιότητα αλλά και για το πλούσιο και ποιοτικό θέαμα που προσφέρθηκε, με την επιμέλεια της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού, από τους συλλόγους της πόλης. Εύσημα δέχθηκε για την καθαριότητα και από τη Διεύθυνση του 4ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς την τελευταία ημέρα της Εμποροπανήγυρης η οποία συνέπεσε με την έναρξη λειτουργίας των σχολείων.

Για τη διοργάνωση της Εμποροπανήγυρης Κιλκίς συνεργάστηκαν οι Αντιδημαρχίες Ανάπτυξης, Πολιτισμού, Τεχνικών Έργων, Πρασίνου και Καθαριότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.