Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

Οι καταναλωτές αντιδρούν στο κλείσιμο της ΕΡΤ

"Η Π.ΟΜ.Ε.Κ. «Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ» διαφωνεί κάθετα με το κλείσιμο της ΕΡΤ. Καταγγέλλει την απαράδεκτη αιφνίδια και απροκάλυπτη απόφαση της κυβέρνησης να κλείσει την συχνότητα της ΕΡΤ. Θεωρεί ως εθνικό πλούτο την ύπαρξη και λειτουργία της δημόσιας τηλεόρασης.
Θέλουμε μια καλύτερη ΕΡΤ όχι μια κλειστή ΕΡΤ.

Μας ενοχλεί το τέλος της ΕΡΤ που πληρώνουμε αλλά μας ενοχλούν περισσότερο τα κόστη που πληρώνουμε σε κάθε προϊόν λόγο υπερβολικής διαφήμισης, συντηρώντας μια πολύ κακή ιδιωτική τηλεόραση με ιδιοτελής στόχους.

Μας ενοχλούν χρόνια τώρα οι διοικήσεις της ΕΡΤ που, με τους κομματικούς εναγκαλισμούς, απαξίωναν την δουλειά καταξιωμένων δημοσιογράφων.

Πρέπει να προστατέψουμε τον πολιτισμό μας.

Πρέπει να προστατέψουμε την δημοκρατία μας.

Οι όποιες δυσλειτουργίες και εκσυγχρονισμοί γίνονται με διάλογο, διαφάνεια, αξιοκρατία και νομιμότητα, όχι με ενέργειες που θυμίζουν άλλες εποχές!

Καλούμε την κυβέρνηση να ανακαλέσει άμεσα την απόφασή της αυτή και να επαναλειτουργήσει η ΕΡΤ. Είναι θέμα δημοκρατίας, πολιτισμού, ενημέρωσης και εθνικής επιβίωσης.

Επιτέλους η ζωή δεν είναι μόνον αριθμοί!"

1 σχόλιο:

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.