Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

Άλλα έλεγαν για την ΕΡΤ πριν και άλλα μετά τις εκλογές

Του Βασίλη Σιαμπάνη
Η Ν.Δ μέσω του κ. Κεδίκογλου πριν της εκλογές μας έλεγε ότι οι αλλαγές που θέλει να φέρει ο κ. Μόσιαλος με το κλείσιμο τον εγκαταστάσεων και συχνοτήτων, και με τις απολύσεις εργαζομένων της ΕΡΤ, απαξίωνε τη δημόσια περιουσία.

Πριν τις εκλογές μας έλεγε ότι δεν κατανοούσε γιατί πρέπει να κλείσει η ΕΡΤ1.

Πριν τις εκλογές μας έλεγε ότι η ΕΡΤ μπορεί να είναι πλεονασματική και οικονομικά ανεξάρτητη.

Πριν τις εκλογές μας έλεγε ότι η ΕΡΤ είναι δημόσια περιουσία, ότι απαξιώνεται και συρρικνώνεται προς όφελος ιδιωτικών συμφερόντων, και ότι σε καμία περίπτωση δεν θα άφηναν να συμβούν όλα τα παραπάνω στην ΕΡΤ.

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ (ακολουθεί απόσπασμα της δήλωσης πριν τις εκλογές) https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=YIfNgJiwn3c

Μετά τις εκλογές, και επί δικής τους κυβέρνησης, μας λέει ότι η ΕΡΤ ομοιάζει με ιερή αγελάδα και ότι έχει μείνει άθικτη.

Μετά τις εκλογές, μας λέει ότι η ΕΡΤ είναι μια χαρακτηριστική περίπτωση, μοναδικής αδιαφάνειας και απίστευτης σπατάλης.

Μετά τις εκλογές, μας λέει ότι εκείνοι οι υπάλληλοι, που προεκλογικά έλεγε πως μπορούν να αξιοποιηθούν με πολλαπλασιαστικά οφέλη, σήμερα είναι μια εταιρία με 6 λογιστήρια που δεν επικοινωνούν μεταξύ τους και ότι υπάρχει καθεστώς αδιαφάνειας στην διαχείριση τον συμβάσεων.

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ (ακολουθεί απόσπασμα της δήλωσης μετά τις εκλογές) https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=-yfrZZR89fM

Αν είναι δυνατόν να υπάρχει ευρωπαϊκό κράτος χωρίς Κρατικό κανάλι. Για ακόμη μία φορά η Ν.Δ, με μία πραξικοπηματική απόφαση, μας δείχνει το πραγματικό της πρόσωπο, το πρόσωπο του ψεύδους που προκειμένου να κάτσει στην καρέκλα της εξουσίας, δεν διστάζει να πει για ακόμη μια φορά στον Ελληνικό λαό άλλα ΠΡΙΝ και άλλα ΜΕΤΑ τις εκλογές. 


Το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας είναι ένα αδιαμφισβήτητο γεγονός, με σκοπό τον πλήρη έλεγχο όλον εκείνων των τομέων της Κρατικής Περιουσίας π.χ ΕΡΤ, ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΔΕΥΑ που ως στόχο έχει για ακόμη μία φορά το κέρδος των λίγων, με το βάρος να πέφτει και πάλι στους πολλούς. 

Όλοι αυτοί που σήμερα μιλάνε για ένα κράτος αδιαφάνειας και σπατάλης, θέλουν να μας κάνουν να ξεχάσουμε ότι αυτοί οι ίδιοι ήταν που έφεραν την Πατρίδα μας σε αυτό το σημείο. Θα έρθει ο καιρός όμως που θα λογοδοτήσουν για τις πράξεις τους, και τότε δεν θα υπάρχει καμία τρόικα και κανένα μνημόνιο για να τους ξελασπώσει από τα όσα έχουν κάνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.