Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 16 Απριλίου 2013

Ολοκλήρωση βιωματικού εργαστηρίου για εκπαιδευτικούς με θέμα «Παρατηρώντας την επιθετικότητα ως ρόλος και ως εαυτός»

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε την Τρίτη 9 Απριλίου στο Κ.Π. “ΝΗΡΕΑΣ” το τριήμερο βιωματικό εργαστήρι με θέμα «Παρατηρώντας την επιθετικότητα ως ρόλος και ως εαυτός», το οποίο διοργανώθηκε σε συνεργασία με τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Στο εργαστήρι συμμετείχαν 20 εκπαιδευτικοί που εργάζονται σε σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του νομού Κιλκίς. Οι συμμετέχοντες είχαν τη δυνατότητα σε ένα φιλικό και χαλαρό κλίμα να γνωριστούν μεταξύ τους, να ανταλλάξουν απόψεις και εμπειρίες και να εκπαιδευτούν σε δεξιότητες που αφορούν την παρατήρηση του φαινομένου της επιθετικότητας μέσα από τη διάσταση του εαυτού και του ρόλου. Στο κλείσιμο του εργαστηρίου τα σχόλια υπήρξαν θετικά. Ανέφεραν ότι ήταν δημιουργικό και πρωτότυπο, πήραν γνώση για τον εαυτό τους και τους άλλους, ξεκλείδωμα σκέψεων και συναισθημάτων, μπήκαν στη θέση των άλλων, ένιωσαν αποδοχή και ικανοποίηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.