Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 16 Απριλίου 2013

Δραστηριότητες Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς

Παράσταση Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς 
Το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς σας προσκαλεί στην παράσταση «Ήρθε ο Λάζαρος, ήρθαν τα βάγια…» που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 26 Απριλίου και ώρα 7:30 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Κιλκίς (πρώην Νομαρχία Κιλκίς).
Στην εκδήλωση αυτή θα παρουσιαστούν χοροί και τραγούδια από όλες τις περιοχές της Ελλάδας, από όλα τα τμήματα του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς. Σας περιμένουμε να μας τιμήσετε με την παρουσία σας και να χειροκροτήσουμε όλοι μαζί τα παιδιά του Λ.Ε.Κ. για την προσπάθειά τους στο χορό και το τραγούδι.

Ετήσια Γενική Συνέλευση Σας ενημερώνουμε ότι: «Βάσει Καταστατικού, την Τετάρτη 10 Απριλίου 2013 και ώρα 19:00 στις εγκαταστάσεις του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς, πραγματοποιήθηκε η Ετήσια Γενική Συνέλευση παρουσία των τακτικών μελών του Λ.Ε.Κ. Κατά τη διάρκεια της συνέλευσης έγινε και ο ετήσιος απολογισμός, όπου υπήρξαν και προτάσεις από τα μέλη του Λ.Ε.Κ. για μελλοντικές δραστηριότητες, αρκετές από τις οποίες και θα υλοποιηθούν καθώς υπήρξαν ενδιαφέρουσες και πρωτότυπες.

Δ’ Χαιρετισμοί Την Παρασκευή 12 Απριλίου 2013, το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς πραγματοποίησε προσκυνηματική εκδρομή στο Ακριτοχώρι Σερρών και συγκεκριμένα στην Ιερά μονή Τιμίου Προδρόμου, με αφορμή τους Δ’ Χαιρετισμούς. Με έναν εκπληκτικό καιρό να μας βοηθάει, επισκεφθήκαμε τον Ιερό ναό της Μονής, που εγκαινιάστηκε τον Οκτώβριο 2012. Ένα μεγάλο ευχαριστώ εκ μέρους του Δ.Σ. του Λ.Ε.Κ. για τον κόσμο που μας ακολούθησε στις εκδρομές που διοργανώσαμε με αφορμή τους χαιρετισμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.